Vesihuolto

Virka-ajan ulkopuolella päivystysnumero 044 432 5399

Vesihuolto vastaa puhtaan, korkealaatuisen käyttöveden jakelusta, jätevesien pois johtamisesta ja hulevesiviemärin ylläpidosta. Panostamme vesihuollon toimivuuteen, sillä hyvin hoidettu vesihuolto on avain terveyteen.

Vesimittarilukeman ilmoittaminen ja kulutuksen seuranta

Kulutus Web-palvelussa voi seurata oman kiinteistösi vedenkulutushistoria ja ilmoittaa vesimittarilukeman.  Palvelun kautta saat myös tietoa kiinteistösi vedenkulutushistoriasta ja näet vuositasolla olevan ennusteen tulevasta vesilaskusi määrästä euroina. Palvelun kautta kuluttaja voi myös lähettää palautetta tai lisätietoja vesilaitokselle.

Mikäli lukema on ilmoitettu Kulutus-Webin kautta, mittarinluentailmoitusta ei tarvitse palauttaa.

Palveluun pääsemiseksi tarvitset kuluttajanumeron sekä mittarin numeron, jotka löytyvät laskun yläkulmasta sekä mittarinlukemakortista.

Klikkaa tästä päästäksesi Web-palveluun

Lukema tallennetaan täysin kuutioin, eli samassa muodossa kuin edellinen lukema näkyy mittarinlukukortissanne. Mittarinlukemaa tallennettaessa voitte saada virheilmoituksen vuosikulutusarviosta poikkeavasta kulutuksesta. Jos poikkeama on huomattavan suuri, suosittelemme ottamaan yhteyttä toimistoomme tai antamaan palautteesta tarvittavaa lisätietoa poikkeaman syystä.

Terveydensuojeluviranomainen valvoo säännöllisesti vesilaitoksen toimittaman talousveden laatua. Harjavallan talousvesi täyttää EU:n juomavesidirektiivin ja sen pohjalta laaditun sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen laatuvaatimukset.

Raakavesi testausseloste 20.10.2021

Talousvesi testausseloste 28.10.2021

Riskinarviointi-yhteenveto

Talousvesi testausseloste 8.2.2022

Talousvesi testausseloste 8.2.2022

Yhteystiedot

Virka-ajan ulkopuolella päivystysnumero 044 432 5399

sähköposti etunimi.sukunimi@harjavalta.fi

vesilaskutus@harjavalta.fi

NimiPuhelinNimikeYksikkö
Okkonen Kari044 432 5383vesihuoltoteknikkoVesihuolto
-044 432 5399päivystysVesihuolto