Kuntoreitit- ja polut

Paratiisinmäen luontopolku

Paratiisin luontopolun ensimmäinen 1,7km:n osuus alkaa voimalaitoksen padolta polveillen jokivarren lehtomaisemissa Satalinnaan. Siitä jatkuu toinen noin kolmen kilometrin mittainen lenkkiosuus Satalinnan länsipuoleisessa maastossa ”Paratiisin” kautta.

HiiPi-reitti (Hiittenharju-Pitkäjärvi)

HiiPi-reitti kartta 1.pdf

Hiipireitti Hiittenharju 1.pdf

Hiittenharjun ulkoilureitit

Hiittenharjun luonnossa on elämys liikkua niin talvisilla hangilla kuin kesäisillä poluilla. Hiittenharjun kuntopolut 5km, 8km ja 10km.  Osoite: Hiittenharjuntie.

Hiittenharjun ulkoilureittien kartta: kartta on vuodelta 2005

Ajankohtaiset reitit löytyvät Harjavallan www-sivuilta, kohdasta ”Kartat”. Sen jälkeen avautuvasta näkymästä, vasemmalta valikosta valitaan Liikuntapaikat (Lipas)

vaihtoehtoisesti jos haluaa mennä Lippaan kautta, niin osoitteesta https://www.jyu.fi/sport/fi/yhteistyo/lipas-liikuntapaikat.fi eteenpäin valinnalla.

Mikä ihmeen LIPAS?:

”Lipas.fi on valtakunnallinen ja julkinen liikunnan paikkatietojärjestelmä. Lipas.fi-järjestelmään kerätään tiedot Suomen julkisista liikuntapaikoista, ulkoilureiteistä ja virkistysalueista. LIPAS-järjestelmä tarjoaa ajantasaisen tiedon Suomen julkisista liikuntapaikoista avoimessa tietokannassa (www.lipas.fi).”

lipas kartta