Suvirunoilta

Keskiviikkona 6.7.2022 klo 18.00
Emil Cedercreutzin museossa

Keskiviikkona 6.7.2022, Eino Leinon ja runon ja suven päivänä klo 18.00 Emil Cedercreutzin museossa järjestetään museon perinteinen suvirunoilta.

Kesäillassa runoja esittävät Henry Flinkman, Jukka Kalliola, Taina Meriläinen, Pirkko Peltola, Marjo Siikavirta, Sisko Vainio, Tarmo Vajavaara ja Paavo Valtanen. Runojen lomassa kuullaan pianomusiikkia Maria Lindgrenin esittämänä. Myös yleisöllä on mahdollisuus esittää omia runojaan.

Tunnelmalliseen kesäillan runotapahtumaan ovat tervetulleita kaikki runojen ystävät. Tapahtuman pääsymaksu on kolme euroa ja se sisältää ohjelman sekä mehu- ja piparitarjoilun. Suvirunoillan järjestävät yhteistyössä kotiseutuyhdistys Harjulan Kilta ry ja Emil Cedercreutzin museo.

Tervetuloa!

Maalaustapahtuma

Sunnuntaina 10.7.2022 klo 11-18
Emil Cedercreutzin museossa

Sunnuntaina 10.7.2022 vietetään Suomen kuvataiteen päivää ja Helene Schjerfbeckin syntymäpäivää. Emil Cedercreutzin museo juhlistaa päivää maksuttomalla maalaustapahtumalla, joka pidetään museon pihamaalla ja sisätiloissa klo 11-18. Museoon ja tapahtumaan on vapaa pääsy koko päivän.

Voit osallistua tapahtumaan ottamalla omat maalaustarvikkeesi mukaan ja saapumalla maalaamaan museolle klo 11 alkaen. Paikkoja maalaamiselle on varattu sekä ulos että sisälle. Jos sää on suotuisa, työskennellä voi museon luonnonkauniissa pihapiirissä, mutta huonommalla säällä siirrytään sisätiloihin. Lisäksi klo 12-16 välisenä aikana museolla maalaa Juha Siirron johdolla muutamia paikallisia taiteilijoita, joiden työtä yleisö voi seurata.

Maalaustapahtuma on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille aloittelijoista konkareihin saakka. Jos sinulla ei ole omia maalaustarvikkeita, voit edulliseen hintaan ostaa vesivärit, sudit ja paperia Emil Cedercreutzin museon kaupasta. Myös museokahvila palvelee asiakkaita kesäaikana aina museon avoinna ollessa.

Sunnuntai 10.7. on samalla myös museon vaihtuvien näyttelyiden päätöspäivä. Maalaustapahtumapäivänä su 10.7. yleisö voi tutustua maksutta näyttelyihin Ilon puutarha – Elämää naivistin silmin sekä Rakkautta ja romantiikkaa – Teoksia Suomen Gallupin kokoelmista.

Tervetuloa!

Maalaustapahtuman mainos.