Yhdistyssivua täydennetään sitä mukaa, kun yhdistykset toimittavat tarvittavat tietonsa. Yhdistyksiä informoidaan tästä mahdollisuudesta alkuvuodesta 2019 ja pyydetään ilmoittamaan tietonsa.

Harjavallan yhdistysohjelma ”Kimpassa vahva ja rohkea” on valmistunut keväällä 2018. Ohjelman voi ladata alla olevasta linkistä:

Harjavallan Yrittäjänaiset ry

Yrittäjänaisten yhteinen verkosto ja tuki niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Kontakteja liiketoimintaan mutta myös vertaisten mukavaa ja monipuolista seuraa jäsentapahtumien ja kokousten muodossa. Tavoitteena vaikuttaa Harjavallan elinkeinoelämän olosuhteisiin viemällä jäsenistön ääntä mm. kaupungin elinkeinotiimiin. Edunvalvontaa ja kannanottoja valtakunnalliseen päätöksentekoon Suomen Yrittäjänaisten liiton kautta.

Puheenjohtaja: Nina Välimäki (harjavalta@yrittajanaiset.fi / 040 769 4868)
Sihteeri: Marja Mäenpää

https://www.yrittajanaiset.fi/yhdistys/harjavallan-yrittajanaiset-ry/

Harjavallan Yrittäjät ry

Jäseninä noin 140 harjavaltalaista yritystä.

Puheenjohtaja: Tuula Saarinen (tuula.saarinen@harjavallankukkakammari.fi / 044 3505 254)
Sihteeri: Pekka Virtanen (pekka.virtanen@prizz.fi / 044 710 5453)

Harjavallan Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat ry

Harjavallan Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat ry lyhyemmin HPSH on perustettu vuonna 1977. Koulutuskenttämme sijaitsee upeiden lenkkimaastojen ympäröimänä Harjavallan Hosiossaaressa.

HPSH järjestää koirankoulutusta monessa eri lajissa, sekä kokeita ja kilpailuja. Muunmuassa useampia palveluskoirakokeita kesäkauden aikana. Yhdistyksen vuoden kohokohta on vuosittain järjestettävä ryhmänäyttely. Seuraa kurssi- ja koulutustarjontaa nettisivuiltamme! Olemme myös Facebookissa. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Puheenjohtaja: Terhi Tupi (puheenjohtaja@hpsh.net)
Sihteeri: Riitta Laaksonen (sihteeri@hpsh.net)

http://www.hpsh.fi/

Harjavallan Eläkkeensaajat ry

Harjavallan Eläkkeensaajat ry on perustettu vuonna 1974. Tällä hetkellä meillä on 230 jäsentä. Kokoonnumme joka keskiviikko kello 12 Pirtille. Tapaamisten aikana on eri alojen alustajia esitelmöimässä. On erilaisia kilpailuja, laulua, tietokilpailuja ym. hauskaa. Teemme retkiä ja käymme teatterissa. Pelamme bocciaa Vinnarin koululla.

Järjestömme kuluu valtakunnalliseen Eläkkeensaajien keskusliittoon, joka puolestaan on Eläkeläisliittojen etujärjestö Eetu ry:n jäsen. Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton järjestö, jonka tarkoituksena on jäsentensä valtakunnallisena keskusjärjestönä toimia eläkkeensaajien edunvalvojana sosiaalisen ja taloudellisen oikeudenmukaisuuden toteuttamiseksi.

Puheenjohtaja: Lassi Salomäki (lasalom@dnainternet.net / 044 507 0753)
Sihteeri: Teemu Lajunen (teemu.tlajunen@gmail.com / 040 504 4501)

https://harjavallan.elakkeensaajat.fi/

Harjavallan kansalliset seniorit ry

Harjavallan kansalliset seniorit ry on toiminut vuodesta 1972. Yhdistyksemme Harjavallassa tarjoaa jäsenilleen harrastusmahdollisuuksia, mielenkiintoisia tapahtumia ja yhdessäoloa muiden seniorien seurassa. Kokoonnumme joka kuukauden viimeinen tiistai (ei kesällä) kahvila Maileenassa eri teemojen merkeissä.
Meillä on myös säännöllisesti kokoontuvia kerhoja sekä oma lauluryhmä Singerit. Olemme puolueisiin kuulumaton yhdistys. Kattojärjestömme Kansallinen senioriliitto ry on Eläkeläisliittojen etujärjestö EETU ry:n jäsen.

Puheenjohtaja: Riitta-Liisa Paavilainen (riitta-liisa@paavilainen.com / 0400 710 510)
Sihteeri: Toivo Päivärinta (toivo.paivarinta@gmail.com / 02 674 1073)

http://harjavalta.senioriyhdistys.fi/

Lions Club Harjavalta / Huovi ry

Klubi luo ja ylläpitää hyvää toveruutta, keskinäistä yhteisymmärrystä ja kiinteitä ystävyyssuhteita sekä edistää yhteiskunnallista yleishyödyllistä toimintaa. Klubi tukee sekä taloudellisesti että palvelemalla veteraanijärjestöjä, apua tarvitsevia ja nuorisoa. Taloudelliseen tukemiseen klubi hankkii varoja mm Harjavallan Markkinoiden järjestämiseen osallistumalla ja paperinkeräyksellä.

Puheenjohtaja (klubin presidentti): Tapio Routimo (tapio.routimo@gmail.com / 040 041 6898)
Sihteeri: Jussi Mäntyvaara (lansiala@gmail.com / 050 566 3654)

http://www.lcharjavaltahuovi.fi

MLL Harjavallan yhdistys ry

Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) on kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi. Edistämme lasten & nuorten sekä lapsiperheiden hyvinvointia.

Puheenjohtaja: Minna Ahtiainen (ahtiainenminna93@gmail.com / 040 544 6563)
Sihteeri: Taina Juvonen (taina.juvonen@nakkila.fi / 044 208 7447)

Harjavallan Karjalaseura ry

Seuran tarkoituksena (säännöt 2§) on koota paikkakunnan karjalaiset ja karjalaista kulttuuriperinnettä vaalivat henkilöt jäsenyyteen, työskennellä heidän sosiaalisen asemansa ja fyysisen kuntonsa kehittämiseksi sekä henkisen vireytensä ylläpitämiseksi, tehdä tunnetuksi karjalaisten ja karjalaisuuden asiaa. Kokoonnumme toimintakeskuksessa säännöllisesti tarinapäivän merkeissä. Seuraa Sydän-Satakunta -lehden seurapalstan ilmoituksia ja piipahda kotisivuillamme.

Puheenjohtaja: Yrjö Kaasalainen (yrjokaasalainen45@gmail.com / 0400 626 770)
Sihteeri: Tarmo Vajavaara (040 558 9756)

http://vanha.karjalanliitto.fi/karjalan_liitto/jasenyhdistyssivut/harjavallan_karjalaseura_ry

Harjavallan Laulusiskot ry / Lauluyhtye Cafe Olé

Lauluyhtye Cafe Olé on kuuden naisen muodostama ryhmä, joka laulaa musiikkia laidasta laitaan. Pääasiassa ohjelmisto koostuu viihteellisistä lauluista. Lauluyhtye on tilattavissa kaikenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Kuva yhdistyksestä (klikkaa)

Puheenjohtaja: Riitta Levisalo (riitta.levisalo@harjavalta.fi / 040 842 9843)
Sihteeri: Irene Huhtala

Harjavallan Naislaulajat ry

Harjavallan Naislaulajat on tavoitteellisesti harjoitteleva kuoro. Kuoromme on laulavien naisten yhteisö, jossa tärkeintä laulamisen riemun lisäksi on yhdessä tekemisen ilo. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa viihdemusiikista perinteisiin kuorosovituksiin ja järjestää konsertteja sekä esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa. Harjavallan Naislaulajat toimii Sataopiston musiikkiryhmänä.

Puheenjohtaja: Sari Aarniokoski-Luotola (hnl.puheenjohtaja@gmail.com)
Sihteeri: Heli Leppänen (heli.leppanen@harjavalta.fi / 040 717 4855)

http://www.harjavallannaislaulajat.com/

Harjavallan sairaalan Perinneyhdistys Josefiina ry

Harjavallan sairaalan perinteiden tutkiminen ja vaaliminen. Yhdistys tutkii sairaalan historiaa, kerää siihen liittyvää aineistoa ja ylläpitää Harjavallan sairaalan museota. Julkaissut myös aiheesta kirjan ”Olette varmaan menossa piirille”.

Puheenjohtaja: Maija-Leena Haapala (helmit6182@gmail.com / 044 535 0762)
Sihteeri: Liisa Välimäki (liisavalimaki@hotmail.com / 040 592 5463)

Harjavallan Seudun Taideseura ry

Taiteen opetus, näyttelyt ym.

Puheenjohtaja: Juha Siirto (siirtojuha@gmail.com / 040 561 2074)
Sihteeri: Kristiina Siirto-Honkanen

Harjavallan Soittokunta ry

Harjavallan Soittokunta on vireä poliittisesti sitoutumaton liki 100-vuotias puhallinmusiikkia harrastava yhdistys. Jäsenet kokoontuvat joka viikko tiistaisin klo 19–21 Harjavalta-saliin soittamaan puhallinmusiikkia laidasta laitaan. Kapellimestarina toimii Heikki Syrjänen. Yhdistyksemme esiintyy Harjavallassa ja sen ympäryskunnissa pienissä ja isommissakin tilaisuuksissa.

Soittokunnan kirjavahvuus on tällä hetkellä 19 soittajaa. Uusia jäseniä kaivataan koko ajan lisää. Pääsyvaatimuksena on  kyky yhteissoittoon jollain puhallininstrumentilla tai lyömäsoittimilla. Ei haittaa, vaikka edellisestä soitannosta olisi jo vuosia, sillä opastusta soittotaidon palauttamiseksi annetaan, ja soitinkin löytyy tarvittaessa lainaksi.

Puheenjohtaja: Juhani Ollila (jo721663@gmail.com / 041 366 7554)
Sihteeri: Sanna Eilu

http://www.harjavallansoittokunta.yhdistysavain.fi/

Harjulan Kilta ry

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on kotiseudun kaikinpuolinen kehittäminen paikallisten erityispiirteiden pohjalta, elinympäristön laadun parantaminen ja ihmisten viihtyvyyden lisääminen, kotiseututietouden lisääminen, kotiseutuhengen ylläpitäminen ja omatoimisuuden voimistaminen sekä kotiseudun kulttuurien vaaliminen ja edistäminen.

Puheenjohtaja: Kullervo Tupi (kullervo.tupi@dnainternet.net / 050 536 7302)
Sihteeri: Anneli Mannelin-Pelkonen (anneli.mannelin@gmail.com / 040 835 4120)
Harjulan Kilta: harjulankilta@gmail.com

Hiirijärven kyläyhdistys ry

Toimintaa ympäri vuoden kaikenikäisille. Tapahtumia eri teemoilla, retkiä, kerhoiltoja jne. Toiminnasta ja tapahtumista informoidaan Sydän-Satakunta-lehdessä ja kyläyhdistyksen omilla Facebook-sivuilla.

Tervetuloa kylään – Hiirijärvi on kylä keskelle rauhaa!

Puheenjohtaja: Hanna Lehtinen (hiirijarvenkylayhdistys@gmail.com / 0400 248 914)
Sihteeri: Susanna Helmle (hiirijarvenkylayhdistys@gmail.com / 040 778 5921)

Merstolan Asukasyhdistys ry

Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää Harjavallan Merstolan kaupunginosaa, sekä toimia asukkaiden yhteiseksi hyväksi. Yhdistys pyrkii lisäämään yhteishenkeä ja luomaan alueesta turvallisen ja toimivan alueen, jossa on hyvä asua, elää ja toimia. Yhdistys ylläpitää Eemelin saunaa ja jääkiekkokaukaloa.

Puheenjohtaja: Marko Aalto (marko.aalto74@gmail.com / 0400 885 227)
Sihteeri: Minna Vallila (minna.vallila@gmail.com / 040 596 3750)

http://www.merstola.fi/

Harjavallan Allianssi ry

Yhdistys toimii harjavaltalaisen kilpaurheilun kai­kenpuoliseksi tukemiseksi, edistämiseksi ja kannustamiseksi. Lahjoi­tuksia vastaanottamalla ja tempaustilaisuuksia ynnä muita vastaavia järjestämällä se  hankkii väliaikaisesti käyttöönsä varoja, jotka yhdistys sen johtokunnan päätöksellä jakaa stipendeinä harjavaltalaisille urheilijoille, joiden kilpailumenestys tai jo kehitystä osoittanut harjoittelusuunnitelma antavat apurahaan perusteltua aihetta.

Puheenjohtaja: Raimo Levula (inkilevula@gmail.com / 0401584624)
Sihteeri: Juhani Juvela (juhanijuvela@gmail.com / 0400125548)

Harjavallan Curling ry

Harjavallan Hiittenharjulla Curlinghallilla toimiva yhdistys, jossa tarjolla sekä höntsäilyä (pelataan yhdessä, pidetään hauskaa) ja tavoitteellista toimintaa. Ota yhteyttä ja kerromme lisää, tervetuloa olympialajin pariin!

Puheenjohtaja: Miia Turto (miia.turto@gmail.com / 040 579 2919)
Sihteeri: Markku Olshin

Harjavallan Haka ry

Hakan toiminnallinen paikka on Hiittenharjun Maja, osoite Hiittenharjuntie 11, 29200 HARJAVALTA. Harrastuslajit boccia, mölkky, betanque, juniori/senioriliikunta, sähly, tölkinheitto jne. Majan maastossa on hyvät hiihto-, lenkkeily- ja retkeilymahdollisuudet, mm. grillikatos. Lajivalikoimaa laajennetaan kiinnostuksen mukaan. Bocciassa ja mölkyssä on mahdollisuus osallistua kilpailutoimintaan.

Puheenjohtaja: Tero Joutsijoki (tero.joutsijoki@live.com / 050 331 4194)
Sihteeri: Kari Henttinen (kari.henttinen@harjavalta.fi / 040 505 9195)

http://www.harjavallanhaka.fi/

Harjavallan Jymy ry

Jymy on monipuolinen urheiluseura, jonka lajitarjontaan kuuluvat hiihto, mäkihyppy, yleisurheilu, lentopallo, pesäpallo ja alppihiihto.

Puheenjohtaja: Jori Aronpää (jori.aronpaa@lassila-tikanoja.fi / 050 385 6404)
Sihteeri: Kari Miettinen (karimiettinen47@gmail.com / 050 384 3636)

http://www.harjavallanjymy.fi/

Harjavallan Kuparikiekko ry

Toiminnan tarkoituksena tarjota erityisesti lapsille ja nuorille mahdollisuus jääkiekon harrastamiseen

Puheenjohtaja: Kimmo Lindholm (040 516 9401)
Sihteeri: Hanna Lehtola (050 307 4507)

www.kuparikiekko.com

Harjavallan Latu ja Polku ry

Terveys- ja kuntoliikunta

Puheenjohtaja: Seija Hakala (seija.hakala@pp2.inet.fi / 040 546 0274)
Sihteeri: Minna Kalliomäki (keatonminna@gmail.com / 050 384 3696)

http://koti.mbnet.fi/reroy/latujapolku

Harjavallan Liikuntaseuran logo

Harjavallan Liikuntaseura ry

Harjavallan Liikuntaseura (ent. Harjavallan Naisvoimistelijat) on vuonna 1965 perustettu liikuntaseura. Tarjontaamme kuuluvat erilaiset ryhmäliikuntatunnit niin lapsille kuin aikuisillekin. Tervetuloa mukaan liikkumaan iloiseen seuraamme!

Puheenjohtaja: Anna-Liisa Ruusunen (hanv1965@gmail.com / 044 330 0966)
Sihteeri: Virginie Suhonen (hanv1965@gmail.com / 041 433 6633)

http://www.hanv.fi/

Harjavallan Pallo

Harjavaltalainen jalkapallon ja futsalin erikoisseura.

Puheenjohtaja: Janne Lahtinen (janne.lahtinen@nornickel.fi / 050 438 4101)
Sihteeri: Jari Luhtanen (jari.luhtanen@pp.inet.fi / 040 094 3682)

https://harjavallanpallo.yhdistysavain.fi/

Jokilaakson Liikkujat ry

Vajaakuntoisille (sekä miehille että naisille) bocciaa, sählyä, erilaisia pallopelejä, mölkkyä, kori- ja sulkapalloa ja yleisliikuntaa sekä virkistystilaisuuksia. Kilpailutoiminta pääasiassa boccia ja mölkky. Pyrimme olemaan aktiivisia ja tiedotamme toiminnoistamme lehdistölle ja kotisivuillamme. Toimialue on laaja: Harjavalta, Kiukainen, Nakkila, Ulvila, Pori, Meri-Pori, Luvia ja Eurajoki. Osallistumme aktiivisesti Harjavallan kaupungin järjestämiin tilaisuuksiin, samoin TUL:n piirin ja liiton toimintoihin. Piirin toimielimissä meillä on oma edustaja. Olemme myös Suomen Paralympiakomitea ry:n jäsenseura.

Puheenjohtaja ja sihteeri: Simo Suomi (simo.suomi@mbnet.fi / 040 823 8871)

https://joli.sporttisaitti.com/

Satakunnan Jääurheilijat ry

Satakunnan jääurheilijat tarjoaa nuorille ja lapsille mahdollisuuden harrastaa taitoluistelua sunnuntaisin Harjavallan Puustelli Areenalla. Harjoituksia on eritasoisille luistelijoille. Tule mukaan kivan harrastuksen pariin!

Puheenjohtaja: Marianne Mäkelä (marianne.k.makela@gmail.com)
Sihteeri: Heini Luomanmäki (heini.luomanmaki@gmail.com / 044 360 3262)

Vallan Suunta

Satakunnan vanhin suunnistuksen erikoisseura

Puheenjohtaja: Maija Hall (maija.hall@gmail.com / 0400 767 675)
Sihteeri: Pertti Järvistö

http://www.vallansuunta.net/

Ei ilmoitettuja yhdistyksiä. Ilmoita yhdistyksesi!

Harjavallan maa- ja kotitalousnaiset ry

Järjestämme jäsenillemme tutustumisia erilaisiin yrityksiin, jäseniltoja kiinnostavista aiheista, retkiä, teatteria, kahvituksia, askarteluiltoja, kursseja jne.

Puheenjohtaja: Margit Kurru (margit.kurru@ksthky.fi / 044 2662712)
Sihteeri: Kristiina Koota (kristiina.koota@dnainternet.net / 0400 125402)

Harjavallan Martat ry

Yhdistykselläme on kokoontumistila osoitteessa Jutinkatu 16 B. Kässäkahvila toimii joka toinen perjantai ja siellä voi tehdä omia tai yhteisiä käsitöitä tai käydä kysymässä neuvoa omiin käsityötarpeisiin. Lisäksi tarjolla hyvät kahvit.
Marttailtojen aiheet ovat monipuolisia liittyen ravintoon ja ravitsemukseen, ympäristöön ja kodinhoitoon ja itsemmekin hoitamiseen. Retkiä teemme pääasiassa lähialueelle erillaisin teemoin. Monenlaisissa talkootehtävissäkin olemme mukana.

Puheenjohtaja: Hilkka Ruuti (hilkkaruuti@gmail.com / 040 591 1881)
Sihteeri: Outi Rimpinen (orimpinen@gmail.com / 050 540 1891)

https://harjavallanmartat.blogspot.com/

Hiirijärven Martat ry

Toimintamme on kokkauksesta käsitöihin ja puutarhan hoitoon. Teemme myös luonto- ja teatteriretkiä ja tutustumme kiinnostaviin paikkoihin. Kokoonnumme 1-2 kertaa kuukaudessa. Tapahtumista ilmoitamme Sydän-Satakunnassa. Yhdistyksellämme on vuokrattavana astioita, kahvinkeitin, pöytäliinoja sekä teltta juhlia varten.

Puheenjohtaja: Hilkka Huhtala (huhtalahilkka@gmail.com / 040 536 9678)
Sihteeri: Taina Heikkilä (taina.heikkila@hotmail.com / 040 775 4819)

https://www.martat.fi/marttayhdistykset/hiirijarven-martat/

Harjavallan Pirkat

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka sopii kaikille. Partiossa leikitään, pelataan, retkeillään, leireillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Nuorimmat partiolaiset ovat noin 7-vuotiaita ja yläikärajaa ei ole.

Puheenjohtaja: Lippukunnanjohtaja Markku Olshin (markku.olshin@evl.fi / 040 0721 392)
Sihteeri: Hanna Joensuu (hanna.joensuu@evl.fi / 044 735 6759)

Harjavallan Pirkkojen Tuki ry

Yhdistyksen tehtävänä on auttaa ja tukea harjavaltalaista partiotoimintaa pitämällä yllä Harjavallan Pirkat -partiolippukunnan käytössä olevaa partiokämppää, Pirkka-Riiheä. Yhdistyksen kaikki varat käytetään em. kämpän ja sen ympäristön kehittämiseen sekä huoltamiseen.

Puheenjohtaja: Juhani Ollila (jo721663@gmail.com / 041 366 7554)
Sihteeri: Timo Hupponen

Harjavallan Kokoomus ry

Yhdistys on poliittinen yhdistys, jonka periaatteet ovat kansallisen Kokoomuksen mukaisia. Yhdistys toimii paikallispolitiikassa sekä pyrkii luomaan jäsenilleen ja kotiseudulleen paikallista hyvinvointia.

Puheenjohtaja: Petri Riento (petri.riento@winnova.fi / 044 455 8180)
Sihteeri: Satu Väljä (satu.valja@gmail.com / 044 330 5552)

http://www.harjavallankokoomus.net/

Harjavallan SDP ry

Harjavallan SDP:n puolueosaston motto: ”Sosiaalidemokraatit tekevät työtä Harjavallan hyväksi”

Puheenjohtaja: Maija Kuusisto-Länsineva (maija.kuusistolansineva@gmail.com / 040 756 9510)
Sihteeri: Timo Lukka (lukka@pp.inet.fi / 0503168981)

http://harjavalta.sdp.fi

Harjavallan Seudun Invalidit ry

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan yhdenvertaisina ja täysivaltaisina jäseninä ja valvoa heidän oikeuksiaan yhteiskunnassa sekä kehittää mahdollisuuksia yhdessäoloon. Yhdistys toimii Invalidiliitto ry:n jäsenyhdistyksenä.

Puheenjohtaja: Liisa Leppäkorpi (liisa.leppakorpi@gmail.com / 050 369 6234)
Sihteeri: Anneli Mannelin-Pelkonen (anneli.mannelin@gmail.com / 040 835 4120)

http://www.hsinva.fi/

Harjavallan Seudun Reumayhdistys ry

Tiedottaa ajankohtaisista asioista ja pyrkii Reumaliiton kautta vaikuttamaan meitä koskeviin yhteiskunnallisiin päätöksiin.  Tukee jäsenistöään liikkumaan ja viettämään aikaa yhdessä.  Järjestää luentoja ajankohtaisista aiheista, unohtamatta jäsenten virkistäytymiseen tehtäviä retkiä ym. tapahtumia. Järjestää koulutusta ikäihmisille esim. netin käytössä. Antaa myös vertaistukea sitä tarvitseville.  Aina voi soittaa tai ottaa muuten yhteyttä.

Puheenjohtaja: Seppo Pohjonen (seppo.pohjonen@dnainternet.net / 050 439 1448)
Sihteeri: Sirjo Pohjonen (sirjo.pohjonen1@outlook.com / 0500 5900 66)

https://harjavallanseudunreuma.reumaliitto.fi/

Harjavallan Seudun Sydänyhdistys ry

Yhdistys toimii paikallisena sydänterveyden vaikuttajana ja edunvalvojana. Toiminnan tarkoituksena on terveiden, sydän- ja verisuonitautien riskiryhmiin kuuluvien sekä sairastuneiden fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin lisääminen. Tavoitteena on edistää sydänterveyttä ohjaamalla terveyttä tukeviin valintoihin. Järjestämme terveystapahtumia, luento-, neuvonta- ja liikuntatilaisuuksia sekä muuta kuntoutumista edistävää toimintaa. Sydänkerho kokoontuu Hopeakeitaassa kuukausittain. Tapahtumista ilmoitamme paikallislehti Sydän-Satakunnassa sekä verkkosivuillamme.

Puheenjohtaja: Eija Kynkäänniemi (eija.kynkaanniemi@satasairaala.fi / 040 5270616)
Sihteeri: Laila Seppä (laila.a.seppa@gmail.com / 040 7261356)

https://sydanliitto.fi/harjavallanseutu

SPR Harjavallan osasto

Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Puheenjohtaja: Eeva Heikkinen-Kemppinen (eevahk@gmail.com / 0400 865 639)
Sihteeri: Marja Kause (044 032 3480)

https://www.facebook.com/Punainen-Risti-Harjavallan-osasto-210888398944440/

Harjavallan Reserviupseerikerho ry

Reserviupseerien valmiuksia ja maanpuolustustahtoa kehittävä toiminnallinen ja aatteellinen maanpuolustusjärjestö.

Puheenjohtaja: Juho Koota (kootaj@hotmail.com)
Sihteeri: Seppo Tynjälä (seppo.tynjala@dnainternet.net)

http://www.rul.fi/harjavalta/

Harjavallan helluntaiseurakunnan rukoushuoneyhdistys ry

Yhdistyksen tarkoitus on toimia Harjavallan helluntaiseurakunnan virallisena tahona, joka vastaa seurakunnan toimintaan ja omaisuuteen liittyvistä taloudellisista asioista.

Puheenjohtaja: Simo-Pekka Puustelli (0500 516 764)
Sihteeri: Miika Jokela (miika.76@hotmail.com / 040 765 8793)

http://www.harjavallanhelluntaiseurakunta.fi/

Harjavallan Seudun Sotainvalidit ry (Sotainvalidien Veljesliiton Harjavallan Seudun osasto ry)

Osaston tarkoituksena on ylläpitää yhteishenkeä ja luottamusta tulevaisuuteen sekä luoda edellytykset jäsenten, heidän puolisoidensa ja leskiensä tarkoituksenmukaiselle huollolle. Osasto pyrkii omalta osaltaan parantamaan jäseniensä mahdollisuuksia asua henkisesti ja fyysisesti virkeinä omassa asunnossaan mahdollisimman pitkään. Tavoitteen saavuttamiseksi osasto järjestää valistus-, kokous-, virkistys- ja juhlatilaisuuksia sekä tukee jäsentensä kuntoutusta.

Puheenjohtaja: Paula Tammi (paula.tammi.pt@gmail.com / 044 020 0652)
Sihteeri: Erkki Maula (erkki.maula@dnainternet.net / 050 360 4623)

Harjavallan Sotaveteraanit ry

Yhdistys toimii sotaveteraanien, heidän puolisoidensa ja leskiensä kaikenpuoliseksi auttamiseksi sekä veteraaniperinteen tallentamiseksi ja isänmaallisen hengen ylläpitämiseksi. Tässä tarkoituksessa pidämme yhteyttä sekä veteraaneihin että kaupungin viranomaisiin, järjestämme veteraaneille ja kannattajajäsenille yhteisiä tapaamisia, teatterimatkoja, retkiä sekä käymme vierailuilla kouluilla sekä olemme mukana myös juhlatilaisuuksissa kansallisina juhlapäivinä. Toimintaamme varten hankimme varoja mm. keräyksin ja osallistumalla Satakunnan Sotaveteraanin Joulu -lehden julkaisemiseen. Jos haluat liittyä jäseneksi, ota yhteys puheenjohtajaan tai sihteeriin. Kuva yhdistyksestä (klikkaa)

Puheenjohtaja: Jaakko Suontausta (jssuontausta@gmail.com / 0500 590 555)
Sihteeri: Anne Paukkunen (annemaria.paukkunen@gmail.com / 0440 260 349)

Ei ilmoitettuja yhdistyksiä. Ilmoita yhdistyksesi!

Harjavallan A-kilta ry

A-kilta järjestää päihteetöntä toimintaa päihdetoipujille ja heidän läheisilleen. A-kiltaan tullaan aina selvinpäin. Olemme A-kiltojen liiton yksi jäsenyhdistys. Järjestämme kerhotoimintaa, teemme virkistys- ja kesäretkiä,  järjestämme grilli- ja jäseniltoja. Tarjolla on päivittäin vaihtuva, edullinen ja killassa valmistettu lounas kello 10.30–11.30. A-Kilta on avoinna ma-pe 8-12. Tarjolla on aina kahvia. Osoitteemme on Sammonkatu 1 A 6. Puhelinnumeromme 044 925 2539. Sydämellisesti tervetuloa päihtettömään porukkaan!

Puheenjohtaja: Markku Nieminen (akilta.harjavalta@gmail.com / 050 933 7529)
Sihteeri: Tarja Savinen (tarjas50@gmail.com / 046 583 1460)

Päivitämme näille sivuille Harjavallassa toimivien yhdistysten tietoja. Ilmoitathan yhdistyksesi tiedot tällä lomakkeella, niin lisäämme yhdistyksesi rekisteriin. Varaamme oikeuden tiivistää ja muokata ilmoituksia. Ilmoitathan myös yhdistyksesi muuttuneet tiedot tällä lomakkeella.

Huom! Lomake ei välttämättä toimi kunnolla Internet Explorer -selaimella. Mikäli lomake ei jonkun teknisen vian vuoksi toimi, voit lähettää yhdistyksen tiedot osoitteeseen harjavallan.kirjasto@harjavalta.fi.