Yhdistykset ja Seurat

Yhdistyssivua täydennetään sitä mukaa, kun yhdistykset toimittavat tarvittavat tietonsa.

Harjavallan yhdistysohjelma ”Kimpassa vahva ja rohkea” on valmistunut keväällä 2018. Ohjelman voi ladata alla olevasta linkistä:

Olemme laatineet yhdistyksille tiedoksi luettelon, jotta olisi helpompi saada selville kehen heidän kannattaa olla yhteydessä missäkin asiassa. Vakiintuneita käytänteitä ja yhteistyökuvioita ei ole kuitenkaan tarpeen muuttaa. Jos olet aiemmin ollut yhteydessä tiettyyn henkilöön yhdistyksesi asioissa, voit olla yhteydessä häneen vastaisuudessakin.

Päivitämme näille sivuille Harjavallassa toimivien yhdistysten tietoja. Ilmoitathan yhdistyksesi tiedot tällä lomakkeella, niin lisäämme yhdistyksesi rekisteriin. Varaamme oikeuden tiivistää ja muokata ilmoituksia. Ilmoitathan myös yhdistyksesi muuttuneet tiedot tällä lomakkeella.

Huom! Mikäli lomake ei jonkin teknisen vian vuoksi toimi, voit lähettää yhdistyksen tiedot osoitteeseen harjavallan.kirjasto@harjavalta.fi.

  Harjavallan Yrittäjänaiset ry

  Yrittäjänaisten yhteinen verkosto ja tuki niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Kontakteja liiketoimintaan mutta myös vertaisten mukavaa ja monipuolista seuraa jäsentapahtumien ja kokousten muodossa. Tavoitteena vaikuttaa Harjavallan elinkeinoelämän olosuhteisiin viemällä jäsenistön ääntä mm. kaupungin elinkeinotiimiin. Edunvalvontaa ja kannanottoja valtakunnalliseen päätöksentekoon Suomen Yrittäjänaisten liiton kautta.

  Puheenjohtaja: Nina Välimäki (harjavalta@yrittajanaiset.fi / 040 769 4868)
  Sihteeri: Päivi Kuoppala (paivikuoppala58@gmail.com / 050 976521)

  Harjavallan Yrittäjänaisten kotisivuille

  Harjavallan Yrittäjät ry

  Yrittäjien paikallisyhdistys Harjavallassa. Jäseninä noin 135 paikallista yritystä.

  Puheenjohtaja: Juuso Mäkelä (juuso@terveyspankki.fi / 0400 637 879)
  Sihteeri: Pekka Virtanen (pekka.virtanen@prizz.fi / 044 710 5453)

  Harjavallan Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat ry

  Harjavallan Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat ry, lyhyemmin HPSH, on perustettu vuonna 1977. Koulutuskenttämme sijaitsee upeiden lenkkimaastojen ympäröimänä Harjavallan Hosiossaaressa.

  HPSH järjestää koirankoulutusta monessa eri lajissa, sekä kokeita että kilpailuja. Muun muassa useampia palveluskoirakokeita kesäkauden aikana. Yhdistyksen vuoden kohokohta on vuosittain järjestettävä ryhmänäyttely. Seuraa kurssi- ja koulutustarjontaa nettisivuiltamme! Olemme myös Facebookissa. Tervetuloa mukaan toimintaan!

  Puheenjohtaja: Riikka Palmula (puheenjohtaja@hpsh.net / 045 127 1878)
  Sihteeri: Mari-Miia Juomoja (hpsh@hpsh.net)

  HPSH:n verkkosivuille

  Eläkeliiton Harjavallan yhdistys

  Yhdistys perustettiin vuonna 1972 ja jäseniä on runsaat 60. Kokoontumiset kerran kuukaudessa. Monipuoliseen liikuntaan tähtäävä ryhmä aloitettiin vuoden 2023 alussa. Alueellisesti kuulumme yhteen Kokemäen, Huittisten, Säkylän, Köyliön ja Vampulan yhdistysten kanssa. Osallistumme piirin karaoke- ja tietovisakilpailuihin.
  Puheenjohtaja:
  Hilkka Ruuti (hilkkaruuti@gmail.com / 040 591 1881)
  Sihteeri: Pirjo Virtanen (virtanenpirjo57@gmail.com / 044 540 8176)

  Eläkeliiton Harjavallan yhdistyksen kotisivuille

  Harjavallan Eläkkeensaajat ry

  Harjavallan Eläkkeensaajat ry on perustettu vuonna 1974. Tällä hetkellä meillä on 230 jäsentä. Kokoonnumme joka keskiviikko kello 12 Pirtille. Tapaamisten aikana on eri alojen alustajia esitelmöimässä. On erilaisia kilpailuja, laulua, tietokilpailuja ym. hauskaa. Teemme retkiä ja käymme teatterissa. Pelaamme bocciaa Vinnarin koululla.

  Järjestömme kuluu valtakunnalliseen Eläkkeensaajien keskusliittoon, joka puolestaan on Eläkeläisliittojen etujärjestö Eetu ry:n jäsen. Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton järjestö, jonka tarkoituksena on jäsentensä valtakunnallisena keskusjärjestönä toimia eläkkeensaajien edunvalvojana sosiaalisen ja taloudellisen oikeudenmukaisuuden toteuttamiseksi.

  Puheenjohtaja: Lassi Salomäki (lasalom@dnainternet.net / 044 507 0753)
  Sihteeri: Teemu Lajunen (teemu.tlajunen@gmail.com / 040 504 4501)

  Harjavallan Eläkkeensaajien kotisivuille

  Harjavallan kansalliset seniorit ry

  Harjavallan kansalliset seniorit ry on toiminut vuodesta 1972. Yhdistyksemme Harjavallassa tarjoaa jäsenilleen harrastusmahdollisuuksia, mielenkiintoisia tapahtumia ja yhdessäoloa muiden seniorien seurassa. Kokoonnumme joka kuukauden viimeinen tiistai (ei kesällä) kahvila Maileenassa eri teemojen merkeissä.
  Meillä on myös säännöllisesti kokoontuvia kerhoja sekä oma lauluryhmä Singerit. Olemme puolueisiin kuulumaton yhdistys. Kattojärjestömme Kansallinen senioriliitto ry on Eläkeläisliittojen etujärjestö EETU ry:n jäsen.

  Puheenjohtaja: Liisa Luomanen (lluomanen@gmail.com / 050 371 3837)
  Sihteeri: Pirkko Aaltonen (pirkko.aaltonen1@gmail.com / 040 508 2662)

  Harjavallan kansallisten seniorien kotisivuille

  Kuvassa Rotaryklubin logo.

  Harjavallan Rotaryklubi

  Rotaryt ovat kansainvälinen  palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Se on perustettu Chicagossa 1905. Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Harjavallan Rotaryklubi on perustettu 18.11.1954.Kokoonnumme joka toinen maanantai  klo 12–12.30 Latumajalle tapaamaan toisiamme, kuulemaan kiinnostavia esitelmiä ja edistämään hyvää omalla paikkakunnallamme. Kokousten jälkeen osallistumme omakustanteiselle lounaalle vieressä olevaan Hakuninmäen ravintolaan.Jo kymmenen vuotta klubimme on toteuttanut ”Tienaa käytökselläsi työpaikka” -hanketta, jossa koulussa hyvin käyttäytyneille nuorille on järjestynyt paikkakunnan yrityksissä kesätyöpaikka. Tätä mallia on jo kopioitu muuallekin.Klubimme on ollut aloittamassa ja järjestämässä yhteistyössä lukion ja vanhusneuvoston kanssa ”Digiprojektia ikäihmisille”, jossa lukiolaiset ovat mukana auttamassa vanhempaa väestöä selviytymään tämän päivän sähköisten laitteiden käytössä.Lisäksi ”Valtalainen joulu” -hanke kerää vuosittain vähävaraisille perheille jouluavustuksia erilaisin tempauksin.Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta.

  Puheenjohtaja: Mauri Paavilainen (0451315601)
  Sihteeri: Riitta-Liisa Paavilainen (riitta-liisa@paavilainen.com / 0400710510)

  Rotaryklubin kotisivuille

  Lions Club Harjavalta / Huovi ry

  Klubi luo ja ylläpitää hyvää toveruutta, keskinäistä yhteisymmärrystä ja kiinteitä ystävyyssuhteita sekä edistää yhteiskunnallista yleishyödyllistä toimintaa. Klubi tukee sekä taloudellisesti että palvelemalla veteraanijärjestöjä, apua tarvitsevia ja nuorisoa. Taloudelliseen tukemiseen klubi hankkii varoja mm Harjavallan Markkinoiden järjestämiseen osallistumalla ja paperinkeräyksellä.

  Puheenjohtaja (klubin presidentti): Erkki Maula
  Sihteeri: Juha Kalliomäki
  Klubin sähköpostiosoite: harjavalta.huovi@lions.fi
  Klubin puhelinnumero: 040 596 9020

  LC Harjavalta Huovin kotisivuille

  Harjavallan Pioneerit ry eli Pinskut

  Järjestämme lapsille ja nuorille ilmaista kerhotoimintaa sekä retkiä. Toimintamme keskittyy lastenkulttuuriin kädentaitojen, liikunnan ja taiteen keinoin.

  Puheenjohtaja: Anna Tuomi (040 706 3858)
  Sihteeri: Marja-Liisa Rosenberg (045 258 1500)

   

  MLL Harjavallan yhdistys ry

  Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) on kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi. Edistämme lasten & nuorten sekä lapsiperheiden hyvinvointia. Järjestämme Harjavallassa säännöllisesti toimintaa, ajankohtainen tieto on löydettävissä sosiaalisen median kanavistamme.

  Puheenjohtaja: Minna Ahtiainen (mllharjavallanyhdistys(at)gmail.com / 040 544 6563)
  Sihteeri: Riikka Kuusiniemi

  MLL Harjavallan yhdistyksen FB-sivulle

  MLL Harjavallan yhdistyksen Instagram-sivulle

  Harjavallan Karjalaseura ry

  Seuran tarkoituksena on koota paikkakunnan karjalaiset ja karjalaista kulttuuriperinnettä vaalivat henkilöt jäsenyyteen, työskennellä heidän sosiaalisen asemansa ja fyysisen kuntonsa kehittämiseksi sekä heidän henkisen vireytensä ylläpitämiseksi. Tarkoituksena on myös tehdä tunnetuksi karjalaisia ja karjalaisuuden asiaa.

  Järjestämme säännöllisesti tarinapäiviä toimintakeskuksessa. Kyykkäpeliä harjoittelemme maanantaisin koulukeskuksen kentällä toukokuun alusta syyskuun loppuun. Karjalainen kirkkopyhä järjestetään yhdessä seurakunnan kanssa helmikuun lopussa. Perinneruokapäivä ja joulujuhla järjestetään toimintakeskuksessa. Kuulumme Karjalan Liittoon ja osallistumme Satakunnan piirin toimintaan sekä pidämme yhteyttä naapuriseuroihin.

  Seuran jäseneksi voi liittyä kuka tahansa karjalaisuudesta kiinnostunut henkilö. Tervetuloa toimintaan mukaan!

  Puheenjohtaja: Yrjö Kaasalainen (yrjokaasalainen45@gmail.com / 0400 626 770)
  Sihteeri: Tarmo Vajavaara (040 558 9756)

  Harjavallan Karjalaseuran kotisivuille

  Harjavallan Naislaulajat ry

  Harjavallan Naislaulajat on tavoitteellisesti harjoitteleva kuoro. Kuoromme on laulavien naisten yhteisö, jossa tärkeintä laulamisen riemun lisäksi on yhdessä tekemisen ilo. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa viihdemusiikista perinteisiin kuorosovituksiin ja järjestää konsertteja sekä esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa. Harjavallan Naislaulajat toimii Sataopiston musiikkiryhmänä.

  Puheenjohtaja: Sari Aarniokoski-Luotola (hnl.puheenjohtaja@gmail.com)
  Sihteeri: Heli Leppänen (heli.leppanen@harjavalta.fi / 040 717 4855)

  Harjavallan Naislaulajien kotisivuille

  Harjavallan sairaalan Perinneyhdistys Josefiina ry

  Harjavallan sairaalan perinteiden tutkiminen ja vaaliminen. Yhdistys tutkii sairaalan historiaa, kerää siihen liittyvää aineistoa ja ylläpitää Harjavallan sairaalan museota. Julkaissut myös aiheesta kirjan ”Olette varmaan menossa piirille”.

  Puheenjohtaja: Maija-Leena Haapala (helmit6182@gmail.com / 044 535 0762)
  Sihteeri: Liisa Välimäki (liisavalimaki@hotmail.com / 040 592 5463)

  Harjavallan Seudun Taideseura ry

  Taiteen opetus, näyttelyt ym.

  Puheenjohtaja: Juha Siirto (siirtojuha@gmail.com / 040 561 2074)
  Sihteeri: Kristiina Siirto-Honkanen

  Harjavallan Soittokunta ry

  Harjavallan Soittokunta on vireä poliittisesti sitoutumaton liki 100-vuotias puhallinmusiikkia harrastava yhdistys. Jäsenet kokoontuvat joka viikko tiistaisin klo 19–21 Harjavalta-saliin soittamaan puhallinmusiikkia laidasta laitaan. Kapellimestarina toimii Heikki Syrjänen. Yhdistyksemme esiintyy Harjavallassa ja sen ympäryskunnissa pienissä ja isommissakin tilaisuuksissa.

  Soittokunnan kirjavahvuus on tällä hetkellä 19 soittajaa. Uusia jäseniä kaivataan koko ajan lisää. Pääsyvaatimuksena on  kyky yhteissoittoon jollain puhallininstrumentilla tai lyömäsoittimilla. Ei haittaa, vaikka edellisestä soitannosta olisi jo vuosia, sillä opastusta soittotaidon palauttamiseksi annetaan, ja soitinkin löytyy tarvittaessa lainaksi.

  Puheenjohtaja: Juhani Ollila (jo721663@gmail.com / 041 366 7554)
  Sihteeri: Sanna Eilu

  Harjavallan Soittokunnan kotisivuille

  Kuvassa Cafe Olén logo.

  Lauluyhtye Cafe Olé

  Cafe Olé on 10 hengen lauluyhtye, joka koottiin Harjavallan Laulusiskojen perustalle vuonna 2019. Laulajia porukassa on joka puolelta Länsi-Suomea Turusta Harjavaltaan. Varsinaista taiteellista johtajaa Cafella ei ole, koska jokaiselle on tärkeää olla itse yksi laulajista. Jokainen jäsen pääsee tuomaan esiin omia vahvuuksiaan, oli se sitten sovitusten tekemistä, rytmihäiriöiden poistoa, kirjanpitoa, nuottien järjestämistä tai pitopalvelua.

  Cafe Olén ohjelmistossa on kaikkea suomirockin klassikoista kansanlauluihin: esitykset saattavat soljua Eppu Normaalista Harmony sistersin kautta Heikki Sarmantoon. Pääasia on, että laulu koskettaa, naurattaa tai siihen voi samastua. Cafe Olén voit tilata esiintymään syntymäpäiville, häihin, hautajaisiin ym. mahdollisiin tilaisuuksiin pienemmällä tai suuremmalla kokoonpanolla.

  Puheenjohtaja: Riitta Levisalo (riitta.levisalo(at)harjavalta.fi)
  Sihteeri: Saija Luoma

  Cafe Olén Facebook-sivulle

  Harjulan Kilta ry

  Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on kotiseudun kaikinpuolinen kehittäminen paikallisten erityispiirteiden pohjalta, elinympäristön laadun parantaminen ja ihmisten viihtyvyyden lisääminen, kotiseututietouden lisääminen, kotiseutuhengen ylläpitäminen ja omatoimisuuden voimistaminen sekä kotiseudun kulttuurien vaaliminen ja edistäminen.

  Puheenjohtaja: Kullervo Tupi (kullervo.tupi@dnainternet.net / 050 536 7302)
  Sihteeri: Anneli Mannelin-Pelkonen (anneli.mannelin@gmail.com / 040 835 4120)
  Harjulan Kilta: harjulankilta@gmail.com

  Hiirijärven kyläyhdistys ry

  Toimintaa ympäri vuoden kaikenikäisille. Tapahtumia eri teemoilla, retkiä, kerhoiltoja jne. Toiminnasta ja tapahtumista informoidaan Sydän-Satakunta-lehdessä ja kyläyhdistyksen omilla Facebook-sivuilla.

  Tervetuloa kylään – Hiirijärvi on kylä keskelle rauhaa!

  Puheenjohtaja: Hanna Lehtinen (hiirijarvenkylayhdistys@gmail.com / 0400 248 914)
  Sihteeri: Susanna Helmle (hiirijarvenkylayhdistys@gmail.com / 040 778 5921)

  Merstolan Asukasyhdistys ry

  Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää Harjavallan Merstolan kaupunginosaa, sekä toimia asukkaiden yhteiseksi hyväksi. Yhdistys pyrkii lisäämään yhteishenkeä ja luomaan alueesta turvallisen ja toimivan alueen, jossa on hyvä asua, elää ja toimia. Yhdistys ylläpitää Eemelin saunaa ja jääkiekkokaukaloa.

  Puheenjohtaja: Marko Aalto (marko.aalto74@gmail.com / 0400 885 227)
  Sihteeri: Minna Vallila (minna.vallila@gmail.com / 040 596 3750)

  Merstolan Asukasyhdistyksen kotisivuille

  Pirkkalan kylätoimikunta ry

  Yhdistys toimii seudun asukkaiden, yrittäjien ja yksityishenkilöiden, sekä kaupungin kanssa yhteistyössä kehittääkseen alueen yhteisöllisyyttä ja tuoden Harjavaltaan positiivista nostetta. Seuraa tapahtumia kyläyhdistyksen omilta Facebook-sivuilta.

  Puheenjohtaja: Riikka Kurru (pirkkalan.kylatoimikunta@gmail.com / 040 728 8934)
  Sihteeri: Marja-Tuulia Lehtilä (marja.lehtila@gmail.com / 044 302 5575)

  Pirkkalan kylätoimikunnan Facebook-sivuille

  Harjavallan Allianssi ry

  Yhdistys toimii harjavaltalaisen kilpaurheilun kaikenpuoliseksi tukemiseksi, edistämiseksi ja kannustamiseksi. Lahjoituksia vastaanottamalla ja tempaustilaisuuksia ynnä muita vastaavia järjestämällä se hankkii väliaikaisesti käyttöönsä varoja, jotka yhdistys sen johtokunnan päätöksenllä jakaa stipendeinä harjavaltalaisille urheilijoille, joiden kilpailumenestys tai jo kehitystä osoittanut harjoittelusuunnitelma antavat apurahaan perusteltua aihetta.

  Puheenjohtaja: Raimo Levula (inkilevula@gmail.com / 040 158 4624)
  Sihteeri: Juhani Juvela (juhanijuvela@gmail.com / 0400 125 548)

  Harjavallan Curling ry

  Harjavallan Hiittenharjulla Curlinghallilla toimiva yhdistys, jossa tarjolla sekä höntsäilyä (pelataan yhdessä, pidetään hauskaa) ja tavoitteellista toimintaa. Ota yhteyttä ja kerromme lisää, tervetuloa olympialajin pariin!

  Puheenjohtaja: Miia Turto (miia.turto@gmail.com / 040 579 2919)
  Sihteeri: Markku Olshin

  Harjavallan Jymy ry

  Jymy on monipuolinen urheiluseura, jonka lajitarjontaan kuuluvat hiihto, mäkihyppy, yleisurheilu, lentopallo, pesäpallo ja alppihiihto.

  Puheenjohtaja: Marko Kemppinen (marko.kemppinen@sataedu.fi / 040 199 4302)
  Sihteeri: Taina Juvonen (juvonen.taina@gmail.com / 044 457 5300)

  Harjavallan Jymyn kotisivuille

  Harjavallan Haka ry

  Hakan toiminnallinen paikka on Hiittenharjun Maja, osoite Hiittenharjuntie 11, 29200 HARJAVALTA. Harrastuslajit boccia, mölkky, betanque, juniori/senioriliikunta, sähly, tölkinheitto jne. Majan maastossa on hyvät hiihto-, lenkkeily- ja retkeilymahdollisuudet, mm. grillikatos. Lajivalikoimaa laajennetaan kiinnostuksen mukaan. Bocciassa ja mölkyssä on mahdollisuus osallistua kilpailutoimintaan.

  Puheenjohtaja: Tero Joutsijoki (tero.joutsijoki@live.com / 050 331 4194)
  Sihteeri: Kari Henttinen (kari.henttinen@harjavalta.fi / 040 505 9195)

  Harjavallan Haka ry:n FB-sivulle

  Harjavallan Kuparikiekko ry

  Toiminnan tarkoituksena tarjota erityisesti lapsille ja nuorille mahdollisuus jääkiekon harrastamiseen

  Puheenjohtaja: Kimmo Lindholm (040 516 9401)
  Sihteeri: Hanna Lehtola (050 307 4507)

  Kuparikiekon kotisivuille

  Harjavallan Latu ja Polku ry

  Terveys- ja kuntoliikunta

  Puheenjohtaja: Seija Hakala (seija.hakala@pp2.inet.fi / 040 546 0275)
  Sihteeri: Minna Kalliomäki (keatonminna@gmail.com / 050 384 3696)

  Harjavallan Ladun ja Polun FB-sivulle

  Harjavallan Liikuntaseuran logo

  Harjavallan Liikuntaseura ry

  Harjavallan Liikuntaseura (ent. Harjavallan Naisvoimistelijat) on vuonna 1965 perustettu liikuntaseura. Tarjontaamme kuuluvat erilaiset ryhmäliikuntatunnit niin lapsille kuin aikuisillekin. Tervetuloa mukaan liikkumaan iloiseen seuraamme!

  Puheenjohtaja: Jonna Peltonen (hanv1965@gmail.com / 040 568 1709)
  Sihteeri: Sari Granni

  Harjavallan Liikuntaseuran kotisivuille

  Harjavallan Pallo

  Harjavaltalainen jalkapallon ja futsalin erikoisseura.

  Puheenjohtaja: Jonna Kangas (jonnakangas@outlook.com / 044 595 9405)
  Sihteeri: Jari Luhtanen (jari.luhtanen@pp.inet.fi / 040 094 3682)

  Harjavallan Pallon kotisivuille

  Harjavallan Vapaaurheilijoiden logo, missä kaksi salibandymailaa ja pallo.

  Harjavallan Vapaaurheilijat ry

  Harjavallan Vapaaurheilijat ry on vuonna 2015 perustettu urheiluseura. Lajejamme ovat salibandy ja koripallo, joiden lisäksi järjestämme matalan kynnyksen Harjavalta Open -urheilutapahtumia kaikille kaupunkilaisille.

  Puheenjohtaja: Jani Torsti (harjavallanvapaaurheilijat@gmail.com / 045 638 3508)

  Harjavallan Vesihiihtäjät ry

  Vesiurheilukeskus Kokemäenjoella; vesihiihto, kaapeliwakeboard, SUP

  Puheenjohtaja: Kalle Kokki (lviasennus.kokki@dnainternet.net / 044 557 3484)
  Sihteeri: Mika Virta (waterski.mika@gmail.com / 050 074 6764)

  Harjavallan Vesihiihtäjien kotisivuille

  Jokilaakson Liikkujat ry

  Vajaakuntoisille (sekä miehille että naisille) bocciaa, sählyä, erilaisia pallopelejä, mölkkyä, kori- ja sulkapalloa ja yleisliikuntaa sekä virkistystilaisuuksia. Kilpailutoiminta pääasiassa boccia ja mölkky. Pyrimme olemaan aktiivisia ja tiedotamme toiminnoistamme lehdistölle ja kotisivuillamme. Toimialue on laaja: Harjavalta, Kiukainen, Nakkila, Ulvila, Pori, Meri-Pori, Luvia ja Eurajoki. Osallistumme aktiivisesti Harjavallan kaupungin järjestämiin tilaisuuksiin, samoin TUL:n piirin ja liiton toimintoihin. Piirin toimielimissä meillä on oma edustaja. Olemme myös Suomen Paralympiakomitea ry:n jäsenseura.

  Puheenjohtaja ja sihteeri: Simo Suomi (ssuomi965@gmail.com / 040 823 8871)
  Varapuheenjohtaja: Mika Taimi (mika.taimi@outlook.com / 040 748 1858)
  Taloudenhoitaja: Leena Hällfors (hallforsleena@gmail.com / 040 579 4872)

  Jokilaakson Liikkujien kotisivuille

  Satakunnan Jääurheilijat ry

  Satakunnan Jääurheilijat tarjoaa lapsille ja aikuisille mahdollisuuden harrastaa taitoluistelua sunnuntaisin Harjavallan Puustelli Areenalla. Luistelukoulu, perheluistelu, edistyneemmät ryhmät ja aikuiset. Tule mukaan kivan harrastuksen pariin!

  Puheenjohtaja: Ida-Maria Heimokari (satakunnanjaaurheilijat@gmail.com)
  Sihteeri: Anna-Kaisa Halinen

  Satakunnan Jääurheilijoiden kotisivuille

  Vallan Suunta

  Harrastesuunnistusta kaikenikäisille ja -kuntoisille.

  Kuntosuunnistusta ajanotolla tai ilman, oravapolkukoulu lapsille,
  MOBO-rata Hiittenharjulla, matalan kynnyksen harrastejoukkueet Jukolaan,
  suunnistuksen eri alalajien kokeiluja ja silloin tällöin
  muutakin tapahtumantynkää. Tervetuloa mukaan!

  Puheenjohtaja: Outi Priia (outi.priia@gmail.com / 044 205 0083)
  Sihteeri: Joonas Pohjala (joonas.pohjala@gmail.com / 044 534 6972)

  Vallan Suunnan kotisivuille

  Ei ilmoitettuja yhdistyksiä. Ilmoita yhdistyksesi!

  Harjavallan maa- ja kotitalousnaiset ry

  Järjestämme jäsenillemme tutustumisia erilaisiin yrityksiin, jäseniltoja kiinnostavista aiheista, retkiä, teatteria, kahvituksia, askarteluiltoja, kursseja jne.

  Puheenjohtaja: Margit Kurru (margit.kurru@kessote.fi / 044 2662712)
  Sihteeri: Kristiina Koota (kristiina.koota@dnainternet.net / 0400 125402)
  Sähköposti: harjavallanmaatalousnaiset@gmail.com

  Yhdistyksen Facebook-sivuille

  Harjavallan Martat ry

  Yhdistykselläme on kokoontumistila osoitteessa Jutinkatu 16 B. Kässäkahvila toimii joka toinen perjantai ja siellä voi tehdä omia tai yhteisiä käsitöitä tai käydä kysymässä neuvoa omiin käsityötarpeisiin. Lisäksi tarjolla hyvät kahvit.
  Marttailtojen aiheet ovat monipuolisia liittyen ravintoon ja ravitsemukseen, ympäristöön ja kodinhoitoon ja itsemmekin hoitamiseen. Retkiä teemme pääasiassa lähialueelle erillaisin teemoin. Monenlaisissa talkootehtävissäkin olemme mukana.

  Puheenjohtaja: Hilkka Ruuti (hilkkaruuti@gmail.com / 040 591 1881)
  Sihteeri: Outi Rimpinen (orimpinen@gmail.com / 050 540 1891)

  Harjavallan Marttojen kotisivuille

  Hiirijärven Martat ry

  Toimintamme on kokkauksesta käsitöihin ja puutarhan hoitoon. Teemme myös luonto- ja teatteriretkiä ja tutustumme kiinnostaviin paikkoihin. Kokoonnumme 1-2 kertaa kuukaudessa. Tapahtumista ilmoitamme Sydän-Satakunnassa. Yhdistyksellämme on vuokrattavana astioita, kahvinkeitin, pöytäliinoja sekä teltta juhlia varten.

  Puheenjohtaja: Sirkku Heikkilä (sirkku.heikkila@gmail.com)
  Sihteeri: Taina Heikkilä (taina.heikkila@hotmail.com / 040 775 4819)

  Hiirijärven Marttojen kotisivuille

  Harjavallan Pirkat

  Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka sopii kaikille. Partiossa leikitään, pelataan, retkeillään, leireillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Nuorimmat partiolaiset ovat noin 7-vuotiaita ja yläikärajaa ei ole.

  Puheenjohtaja: Lippukunnanjohtaja Markku Olshin (markku.olshin@evl.fi / 040 0721 392)
  Sihteeri: Hanna Joensuu (hanna.joensuu@evl.fi / 044 735 6759)

  Harjavallan Pirkkojen Tuki ry

  Yhdistyksen tehtävänä on auttaa ja tukea harjavaltalaista partiotoimintaa pitämällä yllä Harjavallan Pirkat -partiolippukunnan käytössä olevaa partiokämppää, Pirkka-Riiheä. Yhdistyksen kaikki varat käytetään em. kämpän ja sen ympäristön kehittämiseen sekä huoltamiseen.

  Puheenjohtaja: Juhani Ollila (jo721663@gmail.com / 041 366 7554)
  Sihteeri: Timo Hupponen

  Harjavallan Kokoomus ry

  Yhdistys on poliittinen yhdistys, jonka periaatteet ovat kansallisen Kokoomuksen mukaisia. Yhdistys toimii paikallispolitiikassa sekä pyrkii luomaan jäsenilleen ja kotiseudulleen paikallista hyvinvointia.

  Puheenjohtaja: Johanna Norrkniivilä (jnorrkniivila@gmail.com)
  Sihteeri: Satu Väljä (satu.valja@gmail.com / 044 330 5552)

  Harjavallan Kokoomuksen kotisivuille

  Harjavallan SDP ry

  Harjavallan SDP:n puolueosaston motto: ”Sosiaalidemokraatit tekevät työtä Harjavallan hyväksi”

  Puheenjohtaja: Maija Kuusisto-Länsineva (maija.kuusistolansineva@gmail.com / 040 756 9510)
  Sihteeri: Timo Lukka (lukka@dnainternet.net / 0503168981)

  Harjavallan SDP:n kotisivuille

  Keskustan Harjavallan kuntayhdistys ry

  Harjavallan Keskusta on myönteinen, toisia kunnioittava ja ratkaisukeskeinen poliittinen yhdistys. Keskusta tunnetaan kotien, osaamisen, yrittäjyyden, hyvinvoinnin, kotimaisen ruuan ja vihreän talouden puolueena.

  Puheenjohtaja: Birgitta Kause (birgitta.kause@hotmail.com / 040 542 5056)
  Sihteeri: Pirjo Virtanen (virtanenpirjo57@gmail.com / 044 540 8176)

  Harjavallan Seudun Invalidit ry

  Yhdistyksen tarkoituksena on edistää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan yhdenvertaisina ja täysivaltaisina jäseninä ja valvoa heidän oikeuksiaan yhteiskunnassa sekä kehittää mahdollisuuksia yhdessäoloon. Yhdistys toimii Invalidiliitto ry:n jäsenyhdistyksenä.

  Puheenjohtaja: Tellervo Mansikkamäki (telleman7@gmail.com / 040 511 3280)
  Sihteeri: Anneli Mannelin-Pelkonen (anneli.mannelin@gmail.com / 040 835 4120)

  Harjavallan Seudun Invalidien kotisivuille

  Harjavallan Seudun Reumayhdistys ry

  Tiedottaa ajankohtaisista asioista ja pyrkii Reumaliiton kautta vaikuttamaan meitä koskeviin yhteiskunnallisiin päätöksiin.  Tukee jäsenistöään liikkumaan ja viettämään aikaa yhdessä.  Järjestää luentoja ajankohtaisista aiheista, unohtamatta jäsenten virkistäytymiseen tehtäviä retkiä ym. tapahtumia. Järjestää koulutusta ikäihmisille esim. netin käytössä. Antaa myös vertaistukea sitä tarvitseville.  Aina voi soittaa tai ottaa muuten yhteyttä.

  Puheenjohtaja: Seppo Pohjonen (seppo.pohjonen@dnainternet.net / 050 439 1448)
  Sihteeri: Sirjo Pohjonen (sirjo.pohjonen1@outlook.com / 0500 5900 66)

  Harjavallan Seudun Reumayhdistyksen kotisivuille

  Harjavallan Seudun Sydänyhdistys ry

  Yhdistys toimii paikallisena sydänterveyden vaikuttajana ja edunvalvojana. Toiminnan tarkoituksena on terveiden, sydän- ja verisuonitautien riskiryhmiin kuuluvien sekä sairastuneiden fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin lisääminen. Tavoitteena on edistää sydänterveyttä ohjaamalla terveyttä tukeviin valintoihin. Järjestämme terveystapahtumia, luento-, neuvonta- ja liikuntatilaisuuksia sekä muuta kuntoutumista edistävää toimintaa. Sydänkerho kokoontuu Hopeakeitaassa kuukausittain. Tapahtumista ilmoitamme paikallislehti Sydän-Satakunnassa sekä verkkosivuillamme.

  Puheenjohtaja: Arja Nummelin (sisko.nummelin@dnainternet.net / 050 587 1956)
  Sihteeri: Laila Seppä (laila.a.seppa@gmail.com / 040 7261356)

  Harjavallan Seudun Sydänyhdistyksen kotisivuille

  Satakunnan neuroyhdistyksen logo

  Satakunnan neuroyhdistys ry

  Satakunnan neuroyhdistys ry toimii Satakunnan keskussairaalan sairaanhoitopiirin alueella. Yhdistyksen jäsenistöön kuuluu MS-tautia tai harvinaisia neurologisia sairauksia sairastavia henkilöitä, heidän läheisiään ja muita kannatusjäseniä. Yhdistyksen tehtävänä on jakaa tietoa näistä sairauksista sekä edistää ja tukea jäsenistönsä hyvinvointia. Yhdistys järjestää jäsenilleen eesim. jäseniltoja, vertaistukea, erilaisia liikuntamuotoja sekä monipuolista kerhotoimintaa. Kerhot järjestävät itsenäisesti toimintaa. Lue lisää yhdistyksemme kotisivuilta tai ota yhteyttä!

  Puheenjohtaja: Liisa Palonen (neurosatakunta@gmail.com / 044 340 2363)
  Sihteeri: Mervi Talvitie (neurosatakunta@gmail.com)

  Satakunnan neuroyhdistyksen kotisivuille

  SPR Harjavallan osasto

  Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

  Puheenjohtaja: Eeva Heikkinen-Kemppinen (eevahk@gmail.com / 0400 865 639)
  Sihteeri: Marja Kause (044 032 3480)

  SPR Harjavallan osaston FB-sivulle

  Harjavallan Reserviupseerikerho ry

  Reserviupseerien valmiuksia ja maanpuolustustahtoa kehittävä toiminnallinen ja aatteellinen maanpuolustusjärjestö.

  Puheenjohtaja: Mikko Heinola (mikko.heinola@pp2.inet.fi)
  Sihteeri: Seppo Tynjälä (seppo.tynjala@dnainternet.net)

  Harjavallan Reserviupseerikerhon kotisivuille

  Harjavallan helluntaiseurakunnan rukoushuoneyhdistys ry

  Yhdistyksen tarkoitus on toimia Harjavallan helluntaiseurakunnan virallisena tahona, joka vastaa seurakunnan toimintaan ja omaisuuteen liittyvistä taloudellisista asioista.

  Puheenjohtaja: Simo-Pekka Puustelli (0500 516 764)
  Sihteeri: Miika Jokela (miika.76@hotmail.com / 040 765 8793)

  Harjavallan helluntaiseurakunnan rukoushuoneyhdistyksen kotisivuille

  Harjavallan Seudun Sotainvalidit ry (Sotainvalidien Veljesliiton Harjavallan Seudun osasto ry)

  Osaston tarkoituksena on ylläpitää yhteishenkeä ja luottamusta tulevaisuuteen sekä luoda edellytykset jäsenten, heidän puolisoidensa ja leskiensä tarkoituksenmukaiselle huollolle. Osasto pyrkii omalta osaltaan parantamaan jäseniensä mahdollisuuksia asua henkisesti ja fyysisesti virkeinä omassa asunnossaan mahdollisimman pitkään. Tavoitteen saavuttamiseksi osasto järjestää valistus-, kokous-, virkistys- ja juhlatilaisuuksia sekä tukee jäsentensä kuntoutusta.

  Puheenjohtaja: Paula Tammi (paula.tammi.pt@gmail.com / 044 020 0652)
  Sihteeri: Erkki Maula (erkki.maula@dnainternet.net / 050 360 4623)

  Harjavallan Sotaveteraanit ry

  Yhdistys toimii sotaveteraanien, heidän puolisoidensa ja leskiensä kaikenpuoliseksi auttamiseksi sekä veteraaniperinteen tallentamiseksi ja isänmaallisen hengen ylläpitämiseksi. Tässä tarkoituksessa pidämme yhteyttä sekä veteraaneihin että kaupungin viranomaisiin, järjestämme veteraaneille ja kannattajajäsenille yhteisiä tapaamisia, teatterimatkoja, retkiä sekä käymme vierailuilla kouluilla sekä olemme mukana myös juhlatilaisuuksissa kansallisina juhlapäivinä. Toimintaamme varten hankimme varoja mm. keräyksin ja osallistumalla Satakunnan Sotaveteraanin Joulu -lehden julkaisemiseen. Jos haluat liittyä jäseneksi, ota yhteys puheenjohtajaan tai sihteeriin. Kuva yhdistyksestä (klikkaa)

  Puheenjohtaja: Jaakko Suontausta (jssuontausta@gmail.com / 0500 590 555)
  Sihteeri: Anne Paukkunen (annemaria.paukkunen@gmail.com / 0440 260 349)

  Ei ilmoitettuja yhdistyksiä. Ilmoita yhdistyksesi!

  Harjavallan A-kilta ry

  A-kilta järjestää päihteetöntä toimintaa päihdetoipujille ja heidän läheisilleen. A-kiltaan tullaan aina selvinpäin. Olemme A-kiltojen liiton yksi jäsenyhdistys. Järjestämme kerhotoimintaa, teemme virkistys- ja kesäretkiä,  järjestämme grilli- ja jäseniltoja. Tarjolla on päivittäin vaihtuva, edullinen ja killassa valmistettu lounas kello 10.30–11.30. A-Kilta on avoinna ma-pe 8-12. Tarjolla on aina kahvia. Osoitteemme on Sammonkatu 1 A 6. Puhelinnumeromme 044 925 2539. Sydämellisesti tervetuloa päihtettömään porukkaan!

  Puheenjohtaja: Markku Nieminen (akilta.harjavalta@gmail.com / 050 933 7529)
  Sihteeri: Tarja Savinen (tarjas50@gmail.com / 046 583 1460)