Emil Cedercreutzin museo

Emil Cedercreutzin museo on kuvanveistäjä ja siluettitaiteilija Emil Herman Robert Cedercreutzin (1879-1949) elämäntyölle perustuva taide- ja kulttuurihistoriallinen museo Harjavallassa.

Tervetuloa mielenkiintoiselle matkalle kuvanveistäjän jalanjäljissä!

EMIL CEDERCREUTZIN MUSEO
Museotie 1
29200 HARJAVALTA

Puhelin: 044-432 5345
Sähköposti: cedercreutzin.museo@harjavalta.fi

Sijainti kartalla

Museon aukioloajat

Facebook: Emil Cedercreutzin museo
Twitter: @ECmuseo
Instagram: @emilcedercreutzinmuseo

Emil Cedercreutzin museon turvallisuusohjeet ja muutoksia toiminnassa kesäkaudella 2020

Emil Cedercreutzin museon toiminnassa on kesäkaudella 2020 voimassa useita poikkeuksellisia järjestelyitä ja toiminnan muutoksia. Lisätietoa koronaviruksen ehkäisemiseksi tehdyistä turvallisuusohjeistamme, erityisjärjestelyistä ja muutoksista toiminnassamme voit lukea Turvallisuusohjeet-verkkosivullamme.

 

Erityisjärjestelyitä ja muutoksia museon toiminnassa kesällä 2020

Taiteilijakoti Harjula ja museon kahvio pysyvät suljettuina yleisöltä kesän ajan.

Museossa on voimassa kahden metrin turvaetäisyys. Asiakkaita pyydetään noudattamaan turvaetäisyyttä koko museovierailunsa ajan. Erityisesti turvavälit pyydetään huomioimaan museon ahtaammissa paikoissa, kuten portaissa, oviaukoissa ja wc-tiloissa.

Museovieraiden samanaikainen enimmäismäärä sisätiloissa on rajoitettu 50 henkilöön.

Museon salien enimmäisväkimääriä on rajoitettu tartuntojen ehkäisemiseksi. Tiloihin sijoitetaan kyltit, jotka kertovat salien enimmäisväkimäärät. Suuremmissa näyttelysaleissa (Satakunta- ja Ilmari-sali, veistossali, taidehalli ja Maahengen temppeli) samanaikaisesti olevien henkilöiden maksimimäärä on 10 henkilöä. Pienemmissä saleissa (Herman-, elämäkerta- ja siluettisali sekä ateljee) ja museon vastaanottotiloissa maksimimäärä on 5 henkilöä.

Saniteettitilojen ja kosketuspintojen siivousta tehostetaan.

Asiakkaiden toivotaan huolehtivan hyvästä käsihygieniasta koko museovierailunsa ajan. Museon tiloihin sijoitetaan käsidesinfiointiannostelijoita.

Museon näyttelytiloihin on suunniteltu kiertosuuntia, joilla pyritään vähentämään asiakkaiden välisiä kohtaamisia. Asiakkaiden toivotaan noudattavan kulkuopasteita tartuntavaaran välttämiseksi.

Asiakkaita pyydetään välttämään pitkäaikaista asiointia museon vastaanotossa.

Asiakkaiden toivotaan maksavan sisäänpääsymaksut ja mahdolliset museokaupan ostokset ensisijaisesti korttimaksuna ja käyttäen lähimaksuominaisuutta. Museokäynnin voi maksaa myös Museokortilla tai Museokortti -sovelluksella.

Museo ei toistaiseksi järjestä opastuksia.

Museo ei toistaiseksi ota ryhmiä vastaan.

Museon tapahtumatuotanto on keskeytetty 31.8.2020 saakka.

Museon interaktiiviset kohteet ovat toistaiseksi poissa käytöstä.

Asiakkaita, joilla on koronavirustaudin oireita, pyydetään pysymään kotona tartuntavaaran välttämiseksi.

Asiakkaita pyydetään huomioimaan, että vaikka koronavirustartuntojen mahdollisuutta pyritään edellä mainituin keinoin estämään, ei museokäynnin turvallisuutta viruksen osalta voida taata.

Edellä mainitut järjestelyt ovat voimassa toistaiseksi tai ilmoitettuun päivämäärään saakka. Käytäntöjä päivitetään tarvittaessa ja viranomaisten ohjeistuksia noudattaen. Muutoksista tiedotetaan erikseen museon verkkosivuilla www.harjavalta.fi/museo sekä museon Facebook- ja Twitter-sivuilla. Emil Cedercreutzin museo pidättää oikeuden muutoksiin.

Lisätietoa: Emil Cedercreutzin museon asiakaspalvelu, puh. 044-432 5345, cedercreutzin.museo@harjavalta.fi.