Home Aikuiset Elokuvat Kulttuuri Musiikki Suuret klassikot soolokitaralla konsertti – Tomi Paldanius

Suuret klassikot soolokitaralla konsertti – Tomi Paldanius

Tervetuloa fiilistelemään suurten klassikoitten seurassa. Konsertissa kuullaan suomalaisia ja kansainvälisiä klassikoita. Luvassa mm. Lapin Kesä, Finlandia, Myrskyluodon Maija, Bohemian Rhapsody ja Samba Pa Ti. Syksyllä 2022 UUSI JULKAISU! Tomi Paldanius plays Rock Ballads mm.Heart, Whitesnake, ZZ Top ja Cat Stevens.

”Fingerstyle-kitaroinnin mestari Tomi Paldanius näytti, mistä osaava soittaminen on tehty…” Näin kirjoitti Salon Seudun sanomien kulttuuritoimitus monien muiden lehdistöarvioiden tapaan. Tomi Paldaniuksen omintakeinen tyyli on valloittanut monien sydämet ympäri Suomen ja maailman. Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.

Monet Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina. Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin’ On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin ”Best of Youtube” -artikkeliin Total Guitar lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittamaan Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.

Liput 10€ ovelta, tai ennakkovarauslomakkeella osoitteessa www.tomipaldanius.com (ennakkovaraus ei edellytä ennakkomaksua ja aikaa varauksen tekoon menee alle minuutti).

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

02.11.2022
Loppunut

Aika

18:00 - 19:00

Hinta

10.00€
Elokuvateatteri Kino-Huovi

Sijainti

Elokuvateatteri Kino-Huovi
Harjavallankatu 33, 29200 Harjavalta

Järjestäjä

Tomi Paldanius
Sähköposti
[email protected]
Kotisivu
Kotisivut

Comments are closed.