Home Musiikki Selloduon Sävelretriitti
Anna-Maaria ja Olli Varonen

Selloduon Sävelretriitti

Tule hiljentymään ja rauhoittumaan Selloduon sävelretriittiin!
Kirkon ovet ovat avoinna klo 15-16.30 välisenä aikana. Voit viipyä kirkossa vain hetken tai vaikka koko tilaisuuden ajan. Saat rauhoittua omalla paikallasi tai kierrellä lukemassa raamatun jakeita kirkkosalin psalmirasteilla. Vapaa pääsy.

Sävelretriitti poikkeaa konsertista siten, että juontoja ei ole vaan selloilla soitettu klassinen musiikki ja hengellisistä lauluista tutut melodiat saavat sävelvirtana puhutella sisintämme ja herätellä niitä asioita, ajatuksia ja tunteita, joiden juuri sillä hetkellä on tarpeen nousta esiin.

Musiikista vastaa Selloduo Anna-Maaria & Olli Varonen. Varoset ovat konsertoineet duona vuodesta 2000 alkaen. Satojen kotimaisten esitysten lisäksi duo on esiintynyt Unkarissa, Virossa, Ruotsissa, Espanjassa, Tsekissä ja Senegalissa. Jo 22 vuotta yhdessä soittanut duo on julkaissut 4 CD-levyä. Lisäksi duo soittaa myös yhteislevyllä gospellegenda Jaakko Löytyn kanssa. Suomen ja Ruotsin yleisradioiden lisäksi duoa on kuultu mm. Unkarin kulttuurikanava Kanizan TV-lähetyksissä.

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

22.01.2023
Loppunut

Aika

15:00 - 16:30
Harjavallan kirkko

Sijainti

Harjavallan kirkko
Kirkkokuja 2, 29200 Harjavalta
kategoriat

Järjestäjä

Harjavallan seurakunta
Sähköposti
[email protected]

Comments are closed.