Home Harjavalta Race kaupunkiseikkailu & Live keikkatapahtuma Harjavallassa

Harjavalta Race kaupunkiseikkailu & Live keikkatapahtuma Harjavallassa

Harjavalta Race on 100 % ilonpitoa!

Eri puolille Harjavallan keskustaa on sijoitettu 12 rastia, joissa joukkueesi (2-5 hlöä) suorittaa erilaisia tehtäviä ja kerää pisteitä joukkueen pistepussiin.Race starttaa klo 13, mutta joukkueesi voi lähteä radalle myös liukuvalla lähdöllä hieman sen jälkeenkin.Varsinaista aikaa suoritukselle ei mitata (eikä doping-testejä ei suoriteta), mutta takaisin kisakeskuksessa (Harjavallan Liikunta- ja uimahalli) täytyy olla klo 18 mennessä.Rastien tehtävät on valittu siten, että ”kisa” sopii ihan kaikille iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta.

Kyseessä on ehdottomasti karnevaalihenkinen tapahtuma, jossa tärkeimpänä sääntönä on pitää hauskaa!Kannustamme joukkueita irtautumaan harmaasta arjesta.Palkitsemme värikkäimmän ja erottuvimman joukkueen 1000 euron matkalahjakortilla.Lisäksi rasteilta eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa 1000 euron matkalahjakortin.Tapahtuman päättää Liikunta- ja uimahallilla järjestettävä LIVE-konsertti, jossa esiintyvät Stig ja Herra Ylppö. Ovet aukeavat klo 19:00 ja tapahtuma kestää klo 00:00 asti.

VOIT OSALLISTUA:1.) Pelkkä Race -kaupunkiseikkailu, 19,90€/hlö2.) Pelkkä Live – keikkatapahtuma, 35,00€/ennakkolippu (tiketti.fi)3.) Molempiin yhdessä, 49,90€

ILMOITTAUTUMINEN:Ilmoittaudu mukaan Harjavalta Race & Live tapahtumaan tällä lomakkeella:https://bit.ly/3w7QwHU

Huom! Jos haluat osallistua vain Live-keikkatapahtumaan, lippujen myynti löytyy osoitteesta:https://www.tiketti.fi/harjavalta-live-harjavallan-liikunta-ja-uimahalli-harjavalta-lippuja/82830
Harjavallan Yrittäjät ry lahjoittaa osan tapahtuman tuotosta Harjavallan vähävaraisille lapsiperheille.PSST… Erinomainen TYKY-päivän idea! Kerätkää oma työporukka ja lähtekää mukaan pitämään hauskaa yhdessä! 

Paikkoja rajoitetusti, varaa omasi!Katso tapahtumasta tarkemmin myös tapahtuman somekanavista:
FB: Harjavalta Race & Live
IG: @harjavaltarace

Järjestäjä: Harjavallan Yrittäjät ryYhteystiedot: Pekka Virtanen 044 710 5453

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

03.09.2022
Loppunut

Aika

13:00 - 00:00

Lisätietoa

Read More
Liikunta- ja uimahalli

Sijainti

Liikunta- ja uimahalli
Yhdyskatu 2, 29200 Harjavalta

Comments are closed.