Ehkäisevä perhetyö


Ennaltaehkäisevä perhetyö on tarkoitettu perheille, joissa alle kouluikäisiä lapsia ja tarvitsevat tukea arjessa selviytymiseen. Edellytyksenä on, että perheellä ei ole lastensuojeluasiakkuutta.

Ennaltaehkäisevää perhetyötä tehdään perheen kotona ja tarkoituksena on tukea perhettä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa arjen sujumisessa, vanhemmuudessa sekä lapsen hoidossa ja kasvatuksessa. Ennaltaehkäisevä perhetyö on perheelle maksutonta ja sitä voi saada korkeintaan 6 kk:n ajan.

Ennaltaehkäisevään perhetyöhön ohjaudutaan  ottamalla yhteyttä sosiaaliohjaajaan tai muun viranomaistahon kuten neuvolan kautta.


Yhteydenotot:

sosiaaliohjaaja/ ennaltaehkäisevä perhetyö
Sanna-Mari Piira, p. 044 4325 449
 
PERHEPYSÄKKI

Harjavallan Perhepysäkin avajaisia vietetään tiistaina 21.3.2017 kello 9.30 -11.30 Toimintakeskuksessa (os. Koulukatu 4).

Avajaispäivän ohjelmaa:
* Kahvi- ja mehutarjoilu
* Kasvomaalausta lapsille
* Arvontaa
* Mannerheimin Lastensuojeluliitto esittäytyy
* Nukketeatteriesitys klo 10.30

Jatkossa Perhepysäkin ovet avoinna kaikille lapsiperheille tiistaisin klo 9.30-11.30. Toukokuussa Perhepysäkki jää kesätauolle.

Vanhemmat saavat kahvikupposen äärellä vertaistukea ja lapset ikätovereiden leikkiseuraa. Perhepysäkillä niin lapset kuin aikuisetkin voivat viettää aikaa yhdessä.

Tarjolla on myös aamupala, jonka voi lunastaa 1 € hintaan.
 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Alla mainos kokonaisuudessaan:

 

 
© 2007 - Palvelun tekninen toteutus Aldone