Aikuissosiaalityö


Aikuissosiaalityön palvelut on tarkoitettu harjavaltalaisille yksinasuville sekä perheille. Aikuissosiaalityö on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön suorittamaa ohjausta ja neuvontaa sekä asiakkaan elämäntilanteen, ongelmien ja vahvuuksien kartoitusta. Yhdessä asiakkaan kanssa etsitään vaihtoehtoja elämäntilanteen parantamiseksi ja motivoidaan muutokseen.

Aikuissosiaalityö voi sisältää taloudellisen tuen tarpeen arviointia (toimeentulotuki, välitystili), asiakkaan aktivoimista koulutukseen, työelämään tai työkyvyn arviointiin sekä päihdeongelman selvittämistä ja hoitoon ohjausta. Aikuissosiaalityössä pyritään noudattamaan nuorisotakuun toteutumista. Lisäksi lapsiperheiden on mahdollista saada tukea arjessa selviytymiseen ennaltaehkäisevän perhetyön avulla. 

Aikuissosiaalityössä tehdään tiivistä moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa kuten Harjavallan kaupungin työllistämistoiminnan, etsivä nuorisotyön, TE-toimiston ja päihdepalvelujen työntekijöiden kanssa.

Käyntiosoite:
Koulukatu 7
29200 Harjavalta


Sosiaalikeskus on avoinna
ma-pe klo 9-12


Uuden asiakkaan asioidessa Harjavallan sosiaalikeskuksessa, tulee ensimmäisen ajanvarauksen yhteydessä palauttaa täytetty ja allekirjoitettu alkukartoituslomake. Jokaiselle asiakkaalle tehdään kirjallinen palvelutarpeen arvio.


Tulosta ja täytä alla oleva alkukartoituslomakeYhteydenotot/
ajanvaraus puhelintunnilla ma-pe klo 9.00-10.00.

vs. johtava sosiaalityöntekijä Anna Härkälä p. 044 4325 248
sosiaalityöntekijä Anne Hakkarainen p. 044 4325 434, ma, ke ja pe klo 9.00-10.00
sosiaaliohjaaja Kati Kääntee p. 044 4325 425, ma, ke ja pe klo 9.00-10.00

Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)harjavalta.fi

 
© 2007 - Palvelun tekninen toteutus Aldone