Pikaohje palvelun tuottajalle


Kun asiakas ottaa Sinuun yhteyttä, kysy onko hän maksamassa palvelusetelillä aina niissä, tapauksissa, joissa hän kertoo saaneensa kunnasta oikeuden ostaa palvelua. Kerro, ketkätyöntekijöistäsi ovat hyväksytty järjestelmään.

Käytä ”Tuottajanopasta” sopiessasi palvelusta. Muista ottaa tuottajakortti mukaanasiakkaalle! Kun menet asiakkaalle, esittele hänelle tuottajakorttisi.

Tarkasta asiakkaan päätöspaperi ja setelien oikeellisuus. Tarkasta, että päätös on myönnetty juuri tälle asiakkaalle ja setelien numerot ja kunta vastaavat päätöstä.

Palvelun annettuasi muista pyytää asiakkaalta allekirjoitusta seteliin ja allekirjoita itsepäätöspaperi. Anna erillinen kuitti ja muista merkitä onko palvelu arvonlisäverotonta. Jos sinun yrityksesi on ilmoitettu lääninhallituksen sosiaali- ja terveyspalvelujen rekisteriin onpalvelusi arvonlisäverotonta.

Merkitse kuittiin myös mahdolliset matkakulut. Muista aina merkitä myös tilinumerosi.

Kun tilität seteleitä kuntiin, täytä tuntilistojen lisäksi myös laskulomakkeet. Kukin setelitulee olla kirjattu tuntilomakkeeseen ja laskuun tulee merkitä y-tunnuksesi ja muut kohdattäyttää. Jos käytät omaa laskulomakettasi, tarkista, että kaikki sosiaali- jaterveysministeriön edellyttämät asiat on ilmoitettu. (www.stm.fi julkaisut) tai meidän lisäliitteestämme, jonka olet saanut koulutuksessa kansioosi.

Palvelun kokonaishinta on merkitty palveluntuottajarekisteriin. Mikäli palveluntuntihinta on alle 20 euroa, ei kunta maksa tuottajalle koko 20 euron hintaa vaan todellisen hinnan.


Lisätietoja, hakuohjeita, hakemuslomakkeita sekä oppaita:
- palveluopas
- asiakkaan opas

Vanhustyönjohtaja Leila Saarela
p. 044 432 5277
leila.saarela(at)harjavalta.fi
Suvannontie 2, 29200 Harjavalta

 

 
© 2007 - Palvelun tekninen toteutus Aldone