Tapahtumat

 

 

Satasoitto 2018:

AVAJAISKONSERTTI "KATSO POHJOISTA TAIVASTA"

Pe 24.8.2018 klo 19.00 Emil Cedercreutzin museossa

Laura Pyrrö, sopraano & Tiina Korhonen, piano

 

Perjantaina 24.8.2018 klo 19.00 Harjavallassa Emil Cedercreutzin museossa järjestetään Satasoitto-musiikkifestivaalin avajaiskonsertti, jossa esiintyvät sopraano Laura Pyrrö ja pianisti Tiina Korhonen. Konsertti järjestetään Satasoiton ja Emil Cedercreutzin säätiön yhteistyönä.

Katso pohjoista taivasta -konsertti koostuu suomalaisista lauluista, jotka löytyvät runoina viime keväänä julkaistusta, rouva Jenni Haukion toimittamasta, samannimisestä runokokoelmasta. Konsertin ohjelmistossa kuullaan Suomen rakastetuimpien klassikkorunoilijoiden ja -säveltäjien, kuten Aleksis Kiven, Eino Leinon sekä Jean Sibeliuksen ja Oskar Merikannon tuotannon rinnalla uudempia kappaleita, muun muassa Kaj Chydeniuksen tuotantoa. Satasoiton avauskonsertissa museon salit tarjoavat tunnelmallisen ympäristön valovoimaisille esiintyjille, sopraano Laura Pyrrölle ja pianisti Tiina Korhoselle.

Konserttilipun hinta on 25 euroa. Lipun voi ostaa ennakkoon Satasoiton verkkosivuilta www.satasoitto.fi. Lippuja myyvät ennakkoon myös Harjavallan kirjakauppa, Kokemäellä Passin kello ja kulta sekä Porissa Muotitavaratalo Ratsula (2. krs). Mahdolliset jäljellä olevat liput tulevat myyntiin konserttipaikalle tuntia ennen esitystä.

Museon kahvio on avoinna konsertin aikana. Yleisöllä on konsertin yhteydessä mahdollisuus tutustua myös museossa avoinna olevaan näyttelyyn Harjavallan Akvarellibiennaali 2018 – Värien matkassa.

Tervetuloa!

 

Kuvassa sopraano Laura Pyrrö.
Kuva: Juha Reunanen.

 

Satasoitto 2018:

KAMARIKONSERTTI

La 1.9.2018 klo 17.00 Emil Cedercreutzin museossa

Eriikka Maalismaa, viulu & Emil Holmström, piano

 

Lauantaina 1.9.2018 klo 17.00 Harjavallassa Emil Cedercreutzin museossa järjestetään Satasoitto-musiikkifestivaalin ohjelmistoon kuuluva kamarikonsertti, jossa esiintyvät viulisti Eriikka Maalismaa ja pianisti Emil Holmström. Konsertti järjestetään Satasoiton ja Emil Cedercreutzin säätiön yhteistyönä.

Monipuolisesti kamarimusiikin, solistin tehtävien ja taiteellisen suunnittelun parissa työskentelevä duo Eriikka Maalismaa ja Emil Holmström syventyvät Satasoitossa viululla ja pianolla kamarimusiikin klassikkoteosten tunnelmiin. Konsertissa kuullaan muun muassa kuvanveistäjä Emil Cedercreutzin aikalaisen, säveltäjä Claude Debussyn tuotantoa sekä Wolfgang Amadeus Mozartin ja Robert Schumannin sävellyksiä. Museon sali ja flyygeli tarjoavat tunnelmallisen ympäristön viulisti Eriikka Maalismaan ja pianisti Emil Holmströmin esiintymiselle.

Konserttilipun hinta on 20 euroa. Lipun voi ostaa ennakkoon Satasoiton verkkosivuilta www.satasoitto.fi. Lippuja myyvät ennakkoon myös Harjavallan kirjakauppa, Kokemäellä Passin kello ja kulta sekä Porissa Muotitavaratalo Ratsula (2. krs). Mahdolliset jäljellä olevat liput tulevat myyntiin konserttipaikalle tuntia ennen esitystä.

Museon kahvio on avoinna ennen konsertin alkua. Yleisöllä on konsertin yhteydessä mahdollisuus tutustua myös museossa avoinna olevaan näyttelyyn Harjavallan Akvarellibiennaali 2018 – Värien matkassa.

Tervetuloa!

 

Kuvassa viulisti Eriikka Maalismaa ja pianisti Emil Holmström.
Kuva: Jukka Harju.

 

 

EMIL CEDERCREUTZIN MUSEON YSTÄVÄT -SÄHKÖPOSTILISTA 

Haluatko tietoa Emil Cedercreutzin museon ajankohtaisista näyttelyistä ja tapahtumista?

Jos haluat, voit liittyä museon ystävät -sähköpostilistalle lähettämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi meille osoitteeseen:

cedercreutzin.museo(at)harjavalta.fi

Jatkossa saat museon tapahtumista ja näyttelyistä tiedotteet suoraan omaan sähköpostiisi.

© 2007 - Palvelun tekninen toteutus Aldone