Lukio

Harjavallan lukio on luokaton ja kurssimuotoinen yleislukio, jossa pyrimme ottamaan huomioon myös oppilaiden erityistarpeet. Lukiomme sijaitsee kaupungin keskustassa sijaitsevassa koulukeskuksessa, Kokemäenjoen läheisyydessä. Koulun kotisivut on jaettu kahteen eri paikkaan: tähän ja PedaNettiin. Molempia sivustoja päivitetään säännöllisesti.

AJANKOHTAISTA

Kevään 2015 ylioppilaskirjoitukset lähestyvät. Lisätietoja kirjoituksiin osallistuville annetaan erillisessä abi-infossa. Tarkemmat aikataulut selviävät Harjavallan lukion PedaNet- ja Ylioppilastutkintolautakunnan sivuilta.

Harjavallan lukio aloittaa kuluvana lukuvuonna "Lukion jälkeen"- tilaisuudet, joissa oman lukion entiset oppilaat kertovat opinnoistaan eri yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa. Tilaisuuden alkoivat perjantaina 7.11.2014 ja maanantaina 10.11.2014 infopaketeilla Turun yliopistosta (Emmi Kause lääketiede ja Suvisaara Holmström biokemia).

Harjavallan lukio joukkue selviytyi Satakunnan Kansan järjestämän historiatietokilpailun finaalissa 12.11.2014 sijalle neljä.  Paljon onnea hienosta suorituksesta : Roope Ruohonen, Frans Simula ja Jan Takala. 

Syksyn 2014 ylioppilaskirjoitusten tulokset julkistettiin opiskelijoille maanantaina 17.11.2014. Syksyn suoritusten perusteella ylioppilaaksi valmistui Riina Kallio. Harjavallan lukio onnittelee ! Tuloksia voi tarkastella myös oheisesta tiedotteesta

Lukion oma sisäinen kirjoitelmakilpailu on avattu. Lisätietoja saa oheisesta linkistä.

Uusin lukiotiedote on julkistettu. Sen voi ladata oheisesta linkistä.

III-luokkalaiset osallistuvat Studia -messuille Helsingissä (3.12.2014). Lisätietoja aiheesta erillisessä opintomatkainfossa ja wilmassa.

Lukiovertailut jatkuvat. Viimeisin tulos (STT : kevään ja syksyn 2014 lukiovertailu) löytyy oheisesta linkistä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Lukion jälkeen (67 kB)
PDF-tiedostoKurssitarjotin (50 kB)
 
© 2007 - Palvelun tekninen toteutus Aldone