Lukio

Harjavallan lukio on luokaton ja kurssimuotoinen yleislukio, jossa pyrimme ottamaan huomioon myös oppilaiden erityistarpeet. Lukiomme sijaitsee kaupungin keskustassa sijaitsevassa koulukeskuksessa, Kokemäenjoen läheisyydessä.
 

AJANKOHTAISTA

 

Yhteishaku 2014 on päättynyt. Harjavallan lukioon hakeutuneilla on alkanut erillinen tutustumisjakso lukio-opiskeluun huhti- ja toukokuussa. Lisätietoja tästä  saa PedaNetistä.

Kevään ylioppilaskirjoitukset ovat päättyneet Harjavallan lukion osalta. Tulokset julkistetaan kaikille kokelaille erillisessä tilaisuudessa toukokuussa. Lisätietoja asiasta tulee koulun kotisivuille ja wilmaan.

Myllykatu 10 tiloissa on alkanut  saneeraus huhtikuun 2014 alusta. Lisätietoja tästä saa koulun kotisivuilta ja ilmoitustauluilta. Asiasta on oltu yhteydessä koteihin wilman kautta. Oppilaille on pidetty myös erillinen  tiedotustilaisuus. Opetusta voidaan siirtää myös eri luokkatiloihin. Mahdolliset muutokset löytyvät ilmoitustauluilta ja lukion web-osoitteista

Lukio viettää pääsisäislomaa 18.4.-21.4.2014. Koulutyö jatkuu normaalisti tiistaina 22.4.2014.

Tutustuminen puolustuvoimiin -kurssi alkaa erillisen ohjelman mukaisesti keskiviikkona 23.4.2014.

Lukio osallistuu perjantaina 25.4.2014 veteraanipäivän kunniaksi järjestettävään aamunavaukseen Harjavalta-salissa. Tilaisuus alkaa kello 9.15.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
© 2007 - Palvelun tekninen toteutus Aldone