Tontit

 

 

HARJAVALLAN KAUPUNGILLA ON MONIPUOLINEN  VALIKOIMA
TONTTEJA  ASUNTO- JA TYÖPAIKKARAKENTAMISEEN
 

Omakotitontit

Harjavallan kaupungilla on monipuolisesti omakotitontteja tarjolla, joten jokainen voi ostaa omakseen edullisen tontin uudelle kodilleen. Tontteja on tarjolla lähellä palveluja, jokinäkymin, pellolla ja mäntykankaalla. Kauempana joesta ja pääteistä löytyy myös hyvin rauhallisia ja hiljaisia paikkoja.

Tontteja on monen kokoisia noin 800 m² – 2200 m².

Harjavallassa on hyvä maaperä, joten lähes kaikki omakotitalot rakennetaan edullisimmalle perustukselle eli anturalle. Tällöin säästöä paalutusta vaativaan tonttiin nähden tulee 10.000–20.000 euroa.

1 PIRILÄ Pohjoinen yhdyskatu
Vapaa omakotitontti Koirakorventien ja Pohjoisen yhdyskadun risteyksessä.

2 ja 3 HERMU Hermunmäentie ja Ylärinteenkatu
Ylärinteenkadun tontti tien päässä metsän laidalla.

4 ja 5 PIRKKALA Haapakatu, Katajakatu ja Petäjäkatu
Metsäistä omakotitontteja. Alakoulu ja päiväkoti noin kilometrin sisällä.

6 RÄIKÄNMÄKI Kinnarinkatu - Kehtokatu
Neljä vapaata edullista omakotitonttia. Koulu ja päiväkoti noin kilometrin sisällä.

RÄIKÄNMÄKI Laksinrinne


7 TUISKU Matinkatu
Vapaa omakotitontti aivan päiväkodin vieressä.

7 ja 8 TUISKU Säijäri ja Kaanaankulma Vapaita omakotitontteja  jokinäkymällä lähellä Kokemäenjokea.  Päiväkoti on lähellä Kaanaankadulla. Kouluun ja keskustaan on matkaa puolitoista kilometriä. Valaistu pyörätie on koko matkalla. Säijärin alueella on hirsirakentaminen sallittu lukuunottamatta pyöröhirttä. Kaanaankulman tonteille voi rakentaa I–I2/3 -kerroksisia asuinrakennuksia.

9 TUISKU Meijerinkatu Kuusi uutta omakotitonttia odottaa rakentajia, kunnallistekniikkaa aletaan rakentamaan kesän jälkeen. Alueelta on pyörätietä pitkin keskustaan matkaa reilu kilometri. Suojainen ja kaunis ympäristö, vieressä on suojeltu, komea entinen meijerirakennus.

11NÄYHÄLÄRantanäyhälä  Kauniilla mäntykankaalla on useita vapaita pientalotontteja. Alueen maaperä on hiekkaa. Kokemäenjoen käyttömahdollisuus asukkaille on turvattu. Jokeen rajoittuvalle luonnontilaisena hoidettavalle lähivirkistysalueelle voivat kortteleiden 2 - 8 asukkaat sijoittaa yhteiseen käyttöön tarkoitettuja rakennelmia ja laitteita. Rantanäyhälänkadun ja Kokemäenjoen välisen alueen rakennukset on mahdollista sijoittaa siten, että jokaiselta tontilta voisi saada näkymän joelle. Tonteille voi rakentaa 1½ tai 2 kerroksisia asuinrakennuksia.

 12 MERSTOLA Uotila 
Pääosin rakennetulta alueelta löytyy 11 vapaata omakotitonttia, jossa talot ovat yksikerroksisia. Alueella on kaukolämpö.

13 VINNARI Tertunkatu
Kaksi uutta omakotitonttia Tertunkadun varressa, kunnallistekniikka  juuri saneerattu. 

 

         Tulossa 2019 MYYNTIIN uusi Kouhinrannan pientaloalue.

         Lisätietoja syksy aikana.

 

HARJAVALLAN TAKSOJA OMAKOTIRAKENTAJALLE

 

Lisätietoja: Maanmittausinsinööri Sanna-Mari Mattila p.044 432 5379

 

Rivitalotontit

11 NÄYHÄLÄ rivitalotontit
Kokemäenjoen käyttömahdollisuus asukkaille on turvattu. Jokeen rajoittuvalle luonnontilaisena hoidettavalle lähivirkistysalueelle voivat kortteleiden 6 - 8 asukkaat sijoittaa yhteiseen käyttöön tarkoitettuja rakennelmia ja laitteita.Kerrosluku tonteilla on 2.

TUISKU Kultakoukun uimarannan vieressä: Hienolla paikalla jokisillan pohjoispäässä, Siltatien ja Pohjoisrannantien risteyksessä on rivitalotontti. Hyvä rakennuspaikka, vain 1 km keskustaan.  Asuntoihin saa hienon näkymän Kokemäenjoelle.  

Harjavallasta löytyy myös muita vielä hinnoittelemattomia kerros- ja rivitalotontteja, sekä Kokemäenjoen etelä- että pohjoispuolelta.

Yritysrakentaminen

Yritystoimintaa varten Harjavallan kaupungilla on tarjolla teollisuus-, liike ja varastorakentamista palvelevia tontteja seuraavasti:

SIEVARIN teollisuusalue, vuokraus omaksiosto-oikeudella. Tontin koko ja sijainti neuvotellaan yhteistyössä rakentajan kanssa mm. toiminnan laatu ja laajuus huomioon ottaen. Pienimmät tontit ovat olleet noin 2000 m2.

 YRITYSTONTTIEN RAKENTAMISEN TAKSAT

 

OTA YHTEYTTÄ - RÄÄTÄLÖIDÄÄN YRITYS-TONTTI TARPEITTESI MUKAAN

Lisätietoja: Kaupungingeodeetti Jari Prehti, sähköposti: jari.prehti(ät)harjavalta.fi p. 044 432 5377

 

Tontti virkistyskäyttöön

Pirkkalanranta / Pirkkala: Alueella on vielä yksi yhteisöille virkistyskäyttöön vuokrattava tontti vapaana. Tontti sijaitsee aivan Kokemäenjoen tuntumassa

 

Auringonkehrä, Vinnari

 

 
© 2007 - Palvelun tekninen toteutus Aldone