Tontit

 

 

HARJAVALLAN KAUPUNGILLA ON MONIPUOLINEN  VALIKOIMA
TONTTEJA  ASUNTO- JA TYÖPAIKKARAKENTAMISEEN
 

 

TONTTIALE uudisrakentajille ja lisäaluetta haluaville ajalla 18.6.2018-31.5.2019

Lisätietoja ale kampanjasta. Tontit on esitelty alla

 

 Omakotitontit

Harjavallan kaupungilla on monipuolisesti omakotitontteja tarjolla, joten jokainen voi ostaa omakseen edullisen tontin uudelle kodilleen. Tontteja on tarjolla lähellä palveluja, jokinäkymin, pellolla ja mäntykankaalla. Kauempana joesta ja pääteistä löytyy myös hyvin rauhallisia ja hiljaisia paikkoja.

Tontteja on monen kokoisia noin 800 m² – 2200 m².

Harjavallassa on hyvä maaperä, joten lähes kaikki omakotitalot rakennetaan edullisimmalle perustukselle eli anturalle. Tällöin säästöä paalutusta vaativaan tonttiin nähden tulee 10.000–20.000 euroa.

1 MERSTOLA - ALE TONTTI Pääosin rakennetulta alueelta löytyy 11 vapaata omakotitonttia, jossa talot ovat yksikerroksisia. Alueella on kaukolämpö

2 VINNARI - ALE TONTTI Tertunkadun varrella kaksi vierekkäistä pientalotonttia. Kunnallistekniikka saneerattu.

3 TUISKU - ALE TONTTI Säijäri , Kaanaankulma ja Matinkatu. Osa omakotitonteista jokinäkymällä lähellä Kokemäenjokea. Päiväkoti sijaitsee lähellä Kaanaankadulla. Kouluun ja keskustaan on matkaa noin puolitoista kilometriä. valaistu pyörätie koko matkalla. Säijärin alueella on hirsirakentaminen sallittu lukuun ottamatta pyöröhirttä. Kaanaankadun tonteille voi rakentaa 1-12/3 kerroksisia asuinrakennuksia.

4 RÄIKÄNMÄKI- ALE TONTTI Kinnarinkadun ja Kehtokadun varrella yhteensä neljä vapaata edullista omakotitonttia. Kouluun ja päiväkotiin noin kilometrin matka.

RÄIKÄNMÄKI Laksinrinne

5 PIRILÄ - ALE TONTTI Koirakorventien ja Pohjoisen yhdyskadun risteyksessä vapaa omakotitontti.

6 HERMU - ALE TONTTI Hermunmäentien, Hermunkadun ja Ylärinteenkadun varrella yhteensä kolme omakotitonttia. Ylärinteenkadun tontti päättyvän tien päässä metsän laidalla.

7 PIRKKALA - ALE TONTTI Alueen aletontit ovat Haapakadun, Katajakadun ja Takaniitynkadun varrella. Metsäisiä omakotitontteja. Alakoulu ja päiväkoti noin kilometrin sisällä.

 

8 PIRKKALA Kouhinranta Uusi pientaloalue Kokemäenjoen rannassa odottaa rakentajia. Tontit ovat kooltaan 1740-2868 m². Lähimpiin kouluun ja päiväkotiin on kilometrin matka. Keskustan palveluihin on autolla tai pyörätietä pitkin matkaa 2 km.

Kaikki uudet tontit tulevat yleiseen myyntiin 12.11.2018, jolloin voit varata tontin itsellesi.

 

 

9 TUISKU Meijerinkatu Kuusi uutta omakotitonttia odottaa rakentajia, kunnallistekniikkaa aletaan rakentamaan kesän jälkeen. Alueelta on pyörätietä pitkin keskustaan matkaa reilu kilometri. Suojainen ja kaunis ympäristö, vieressä on suojeltu, komea entinen meijerirakennus.

10 VALTALA Nahkiaistie Kolme omakotitonttia aivan Harjavallan keskustan palveluiden tuntumassa Nahkiaistien varrella. Tontille voi rakentaa enintään kaksi asuntoa sisältävän yksi kerroksisen erillispientalon.

11NÄYHÄLÄRantanäyhälä  Kauniilla mäntykankaalla on useita vapaita pientalotontteja. Alueen maaperä on hiekkaa. Kokemäenjoen käyttömahdollisuus asukkaille on turvattu. Jokeen rajoittuvalle luonnontilaisena hoidettavalle lähivirkistysalueelle voivat kortteleiden 2 - 8 asukkaat sijoittaa yhteiseen käyttöön tarkoitettuja rakennelmia ja laitteita. Rantanäyhälänkadun ja Kokemäenjoen välisen alueen rakennukset on mahdollista sijoittaa siten, että jokaiselta tontilta voisi saada näkymän joelle. Tonteille voi rakentaa 1½ tai 2 kerroksisia asuinrakennuksia.

 

  

        HARJAVALLAN TAKSOJA OMAKOTIRAKENTAJALLE

 

Lisätietoja: Maanmittausinsinööri Sanna-Mari Mattila p.044 432 5379

 

Rivitalotontit

11 NÄYHÄLÄ rivitalotontit
Kokemäenjoen käyttömahdollisuus asukkaille on turvattu. Jokeen rajoittuvalle luonnontilaisena hoidettavalle lähivirkistysalueelle voivat kortteleiden 6 - 8 asukkaat sijoittaa yhteiseen käyttöön tarkoitettuja rakennelmia ja laitteita.Kerrosluku tonteilla on 2.

TUISKU Kultakoukun uimarannan vieressä: Hienolla paikalla jokisillan pohjoispäässä, Siltatien ja Pohjoisrannantien risteyksessä on rivitalotontti. Hyvä rakennuspaikka, vain 1 km keskustaan.  Asuntoihin saa hienon näkymän Kokemäenjoelle.  

Harjavallasta löytyy myös muita vielä hinnoittelemattomia kerros- ja rivitalotontteja, sekä Kokemäenjoen etelä- että pohjoispuolelta.

Yritysrakentaminen

Yritystoimintaa varten Harjavallan kaupungilla on tarjolla teollisuus-, liike ja varastorakentamista palvelevia tontteja seuraavasti:

SIEVARIN teollisuusalue, vuokraus omaksiosto-oikeudella. Tontin koko ja sijainti neuvotellaan yhteistyössä rakentajan kanssa mm. toiminnan laatu ja laajuus huomioon ottaen. Pienimmät tontit ovat olleet noin 2000 m2.

 

OTA YHTEYTTÄ - RÄÄTÄLÖIDÄÄN YRITYS-TONTTI TARPEITTESI MUKAAN

Lisätietoja: Kaupungingeodeetti Jari Prehti, sähköposti: jari.prehti(ät)harjavalta.fi p. 044 432 5377

 

Tontti virkistyskäyttöön

Pirkkalanranta / Pirkkala: Alueella on vielä yksi yhteisöille virkistyskäyttöön vuokrattava tontti vapaana. Tontti sijaitsee aivan Kokemäenjoen tuntumassa

 

 

 
© 2007 - Palvelun tekninen toteutus Aldone