Aika: 20.5.2017 klo 18:00 - 21:00
Paikka: Emil Cedercreutzin museo

 

Museoiden yö

Lauantaina 20.5.2017 klo 18.00-21.00 Emil Cedercreutzin museossa järjestetään museoiden yö, jolloin museossa järjestetään paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Tapahtuma on kaikille avoin ja siihen on vapaa pääsy.

Museoiden yössä yleisölle livemusiikkia esittää harjavaltalainen Jyri Lähteenlahden trio. Bändi esiintyy kahdella setillä, jotka alkavat klo 18.30 ja 19.30. Luvassa on iskelmää ja kevyttä musiikkia eri vuosikymmeniltä. Koko illan käynnissä ovat myös kaikenikäisille suunnatut origami- ja askartelutyöpajat. Origamien taittelua ohjaa kuvataiteilija Tatsuo Hoshika ja lasten askartelutyöpajaa taidekäsityöläinen Marianne Friberg. Kaikki työpajoissa tarvittavat materiaalit löytyvät paikan päältä. Tapahtuman aikana museolla järjestetään lisäksi vohvelikahvila, jossa vohveleita myy Länsi-Voiman Kala-Veikot ry:n naisjaosto. Museon pysyviin ja vaihtuviin näyttelyihin on koko illan vapaa pääsy.  

Osana ohjelmaa museoiden yössä mukana on myös siluettitaiteilija Sirkka Lekman. Hän leikkaa muotokuvia museoyleisöstä klo 18.00-21.00 välisenä aikana. Yhden siluettikuvan hinta on 10€. Kolmekymmentä vuotta siluetteja leikanneen Sirkka Lekmanin vierailu Emil Cedercreutzin museossa lauantaina 20.5. on ainutlaatuinen, sillä Lekman päättää siluettitaiteilijan uransa tänä kesänä ja leikkaa nyt muotokuvia Emil Cedercreutzin museossa viimeistä kertaa.

Tervetuloa!

 

 
© 2007 - Palvelun tekninen toteutus Aldone