11.10.2017

                                                                                                                                                                                                                  

HARJAVALLAN  VALTUUSTON, KAUPUNGINHALLITUKSEN 
JA TOIMIELINTEN  PÖYTÄKIRJOJEN  PITÄMINEN
YLEISESTI  NÄHTÄVÄNÄ  TOIMIKAUDELLA  2017 - 2021
 

Valtuuston

Kokousten pöytäkirjat ovat yleisesti nähtävänä kaupungin kirjaamossa kokousta seuraavana kolmantena arkipäivänä ja se julkaistaan internetissä, kaupungin kotisivuilla.

Kaupunginhallituksen

kokousten pöytäkirjat ovat yleisesti nähtävänä kuntalain 140 §:n mukaisesti toisena (2.) päivänä kokouksen jälkeen kaupungin kirjaamossa sen aukioloaikoina ja pöytäkirjat julkaistaan internetissä, kaupungin kotisivuilla.

Henkilöstöjaoston

pöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävänä kuntalain 140 §:n mukaisesti tarkastamisen jälkeen kokousta seuraavana maanantaina kaupungin kirjaamossa sen aukioloaikoina ja pöytäkirjat julkaistaan internetissä ja kaupungin kotisivuilla salassapitoa ja henkilötietoja koskevin rajoituksin.
                                                                           

Sivistyslautakunnan

pöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävänä kuntalain 140 §:n mukaisesti tarkastamisen jälkeen kokousta seuraavana maanantaina sivistystoimen hallinnossa sen aukioloaikoina ja pöytäkirjat julkaistaan internetissä, kaupungin kotisivuilla.

Perusturvalautakunnan

pöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävänä kuntalain 140 §:n mukaisesti  tarkastamisen jälkeen  kolmantena  kokousta seuraavana arkipäivänä sosiaalikeskuksessa sen aukioloaikoina ja pöytäkirjat julkaistaan internetissä kaupungin kotisivuille.

Tarkastuslautakunnan

pöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävänä kuntalain 140 §:n mukaisesti  tarkastamisen jälkeen kokousta seuraavana arkipäivänä kaupungin kirjaamossa sen aukioloaikoina ja pöytäkirja julkaistaan internetissä, kaupungin kotisivuilla.

Teknisen lautakunnan              

pöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävänä kuntalain 140 §:n mukaisesti tarkastamisen jälkeen kokousta seuraavana maanantaina teknisissä palveluissa sen aukioloaikoina ja pöytäkirjat julkaistaan internetissä, kaupungin kotisivuilla.

 Kaupunkikehityksen lautakunnan

pöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävänä kuntalain 140 §:n mukaisesti tarkastamisen jälkeen kokousta seuraavana maanantaina teknisten palvelujen toimistossa sen aukioloaikoina ja pöytäkirjat julkaistaan internetissä, kaupungin kotisivuilla. 

Harjavallassa  11.10.2017

Harjavallan valtuusto
Kaupunginhallitus
Henkilöstöjaosto
Sivistyslautakunta
Perusturvalautakunta
Tarkastuslautakunta
Tekninen lautakunta
Kaupunkikehityksen lautakunta
 

 
© 2007 - Palvelun tekninen toteutus Aldone