19.4.2017

 

Harjavalta on noin 7 300 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Satakunnassa Kokemäenjoen maisemassa. Kaupungin työpaikkaomavaraisuus on Suomen korkeimpia. Harjavalta on tunnettu teollisuudesta, vireästä kulttuurista sekä monipuolisista koulutus- ja harrastusmahdollisuuksista. Elämänlaatua tuovat myös turvallinen ja viihtyisä ympäristö, monipuoliset palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet.
           

Harjavallan kaupunki julistaa haettavaksi

 

KAUPUNGINJOHTAJAN VIRAN

 
Kaupunginjohtajan viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, minkä lisäksi edellytetään perehtyneisyyttä kunnallishallintoon ja –talouteen sekä käytännössä osoitettua kokemusta vaativista johtotehtävistä. Virka täytetään toistaiseksi. Virkaan voidaan suostumuksensa nojalla valita sellainenkin henkilö, joka ei ole hakenut virkaa, ja jonka virkakelpoisuudesta on esitetty tarpeellinen selvitys. Arvostamme hyvää johtamistaitoa, sosiaalisia kykyjä, monipuolisia yhteystyöverkostoja sekä elinkeinoelämän tuntemusta.
 
Valtuustolle osoitetut hakemukset todistusjäljennöksineen on toimitettava 10.5.2017 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi –palvelun kautta (hakusana Harjavalta) tai postitse osoitteella: Harjavallan kaupunginhallitus, kaupungintalo, Satakunnantie 110, 29200 Harjavalta.
 
Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Kaupunginjohtajan kanssa tehdään johtajasopimus. Virka tulee ottaa vastaan 1.8.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valinta suoritetaan hakemusasiakirjojen, haastattelujen ja mahdollisen soveltuvuustestin perusteella. Hakemuksiin pyydetään liittämään palkkatoivomus. 
 
Lisätietoja antavat valtuuston puheenjohtaja Reijo Nummikari, puh. 040 502 8847, sähköposti reijo.nummikari@harjavalta.fi, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Rauta, puh. 044 251 0493, sähköposti markku.rauta@harjavalta.fi  ja valtuuston varapuheenjohtaja Mauri Paavilainen, puh. 045 131 5601, sähköposti mauri.paavilainen@harjavalta.fi.
 
Harjavallassa 19.4.2017
 
KAUPUNGINHALLITUS
 
 
© 2007 - Palvelun tekninen toteutus Aldone