3.5.2017

Kesätyöseteli on yksi nuorten kesätyöllistämisen tukimuoto. Harjavallan kaupunki tukee setelillä yrityksiä ja järjestöjä, jotka palkkaavat nuoria kesätöihin.

Kesätyöseteliä hakeva harjavaltalainen nuori voi olla iältään 15-18-vuotias (1999-2001 syntyneet nuoret). Työnantajan tulee olla joko yritys, yhteisö, järjestö, yhdistys, seurakunta tai säätiö, ei yksityishenkilö eikä kunta/kaupunki. Kesätyösetelillä ei voi myöskään työllistyä oman perheenjäsenen yritykseen. Työnantaja voi sijaita myös muualla kuin Harjavallassa.

Kesätyöseteleitä on varattu 30 kappaletta ja ne ovat arvoltaan 450e. Setelit jaetaan hakujärjestyksessä. Vain yksi seteli/nuori. Työnantajan tulee maksaa työjakson ajalta nuorelle vähintää 900 euroa palkkaa. Työjakson kesto on oltava vähintään 4 viikkoa tai 80 tuntia.

Hakemuksia voi noutaa nuoriso-ohjaaja Merja Mäntylältä tai voit tulostaa hakemuksen itse Harjavallan kaupungin nettisivuilta keskiviikosta 1.2.2017 lähtien. Kesätyösetelihakemus on palautettava henkilökohtaisesti nuoriso-ohjaajalle viimeistään 12.5.2017.

 

Kuinka nuori voi hakea kesätyöseteliä:

1. Tulosta/hae kesätyösetelihakemus 1.2.2017 lähtien

2. Hae työpaikkaa

3. Täytä hakemus työnantajan kanssa

4. Palauta hakemus henkilökohtaisesti nuoriso-ohjaaja Merjalle. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi

5. Palauttaessasi hakemuksen saat samalla tiedon kesätyösetelin myöntämisestä

 

Lisätietoja kesätyösetelistä antaa nuoriso-ohjaaja Merja Mäntylä puh. 044 432 5357, s-posti merja.mantyla[at]harjavalta.fi

 

Tarkemmat ehdot kesätyösetelille löydät hakemuksen toiselta sivulta.

TULOSTA KESÄTYÖSETELIHAKEMUS TÄSTÄ!

 

Liitteet

 
© 2007 - Palvelun tekninen toteutus Aldone